Piskning Scene Rooney vender tilbage som en boomerang.

Optaget piskning scene i wrestling show i Manchester du kunne tilgive Wayne Rooney. Nu vender han tilbage som en boomerang. Især når i onsdagens Champions League-duel mod Eindhoven kaptajn for Red Devils skytten blev ikke vedtaget og hans team efter en målløs uafgjort er slet ikke klart, om den fjerde runde i Champions League får. „I sidste uge så jeg ham slapping wrestler, og jeg spekulerede på, hvorfor de gør sådan noget vrøvl overhovedet involverede. Efter alt, for ham udgør ikke den mindste fordel, „tilføjede den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane for angreb på Kaptajn Rooney.

Målløs uafgjort med Manchester Eindhoven et uhyre kompliceret situationen i gruppespillet i Champions League. Før de sidste kampe er faktisk i tabellen på andenpladsen med et point tab til Wolfsburg point føring Eindhoven, men i slutakten spiller Reds er i øjeblikket i Wolfsburg. Og alt tyder på, at Tyskland bliver nødt til nødvendigvis at vinde.

„Det vil være meget vanskeligt, fordi Wolfsburg er det bedste hold i vores gruppe, men det er muligt,“ indrømmer den hollandske træner i tjeneste hos Red Devils Van Gaal, at hans hold tegne med Eindhoven alt for kompliceret situationen.

„Vi var nødt til at vinde kampen mod Eindhoven. I første halvår var vi klart betsson – poland-bet.eu det bedre, og vi havde en klar goalscoring muligheder, „Rooney antydet chancen Martial efterslæb og Lingard.

Men den store kritik nedstammer på ham. Roy Keane selv kaldte Rooney præstation efter en forfærdelig …

Han har et ansvar som kaptajn
„Og med al respekt for den arv, der allerede har efterladt på Old Trafford, samt rekordstort antal mål, han scorede i farver af Manchester. Fantastisk, strålende, men nu, som en kaptajn, meget større ansvar og skal betale så meget mere, „bebrejdede han kameraerne ITV Rooney, tilføjede han i en konfrontation med den bet-at-home polska hollandske noget ekstra.

„Jeg kan ikke misunde ham, at han skulle have det sjovt, men på banen, bør statuere et eksempel, som er absolut ikke tilfældet mod Eindhoven. Han så forfærdelig, og selv med den betingelse er ikke godt. Det vil være nødvendigt at se på sig selv, „Keane antydet wrestling show udsendelse på tv, hvor Rooney i optaget scene leverede en lussing zápasnickému mester.

„Han manglede ro og den nødvendige kvalitet, fodbold, hvilket også var tilfældet for andre. Det virkede som om spillerne ventede på at noget skal ske, i stedet for at gøre dig selv gå og tage sig af det, for at gøre det ske, „Keane kritiserede Van Gaálová hele holdet.