Unibet

logounibet2

Unibet er en af ​​de mest populære bookmakere i Europa! Dens fordele er talrige: høje odds, en bred vifte af væddemål og ergonomisk webportal. Til alt dette skal der tilføjes en bonus for nye kunder, som tildeles umiddelbart efter gennemførelse af den første indbetaling!

Unibet.com adskiller sig også fra konkurrenterne ved en lang række kampagner! Tjenesten tilbyder ofte refunderede væddemål ved vigtige begivenheder, oddsene er forstærket i tilfælde af kombinationsvæddemål mv.

Basic information Unibet
Online od1999
License: Malta
Web: www.unibet.com
Web in English:
Support in English:
Email support: info@unibet.com
Live chat support:
Players account in GBP:
Other services: Unibet casino • Unibet poker • Unibet games • Unibet sports

Brug af Unibet

Sidens store succes skyldes dens grafiske udformning, og at den er let genkendelig samt allestedsnærværende grønne farve. Navigation på webstedet og betting er ikke noget problem. Menuen er godt organiseret og de mest populære kampe er synlige på forsiden, hvor du finder også alle aktuelle kampagner.

For lotto fans tilbyder Unibet dens modstykke Super Toto. Sats et lille beløb på flere kampe samtidigt og det lykkes dig måske at vinde rigtige store penge!

Odds

Bortset fra nogle få undtagelser, er odds udbudt af Unibet inden for markedsgennemsnittet og hører blandt de højeste på internettet. Unibet.com er kendetegnet ved en lang række Combo væddemål!

Er Unibet pålidelig?

Unibet bruger et pålideligt system, som krypterer personlige oplysninger såsom login, password eller bankoplysninger. Som et selskab noteret på børsen i Stockholm, er Unibet også regelmæssigt overvåget af svensk Finansudvalg. Denne er en troværdig bookmaker!

Hvordan indbetaler jeg? Hvordan udbetaler jeg? Hvilke gebyrer er der?

Du kan lave en indbetaling ved at bruge kreditkort (Visa eller Mastercard), Ukash eller Paysafecard. Andre tilgængelige metoder er bankoverførsel og elektronisk pung af type Moneybookers (Skrill) og Neteller.

Kundeservice

Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du kontakte kundeservice via en e-mail. Svartiden er ca. 24 timer. Unibet kundeservice kan også kontaktes via live chat.

Vores mening

Unibet er en solid bookmaker, en af de bedste i verden, som vi anbefaler især hvis du primært er interesseret i kombinationsvæddemål. Du vil finde her et godt udbud af sportsvæddemål og mange gange finder du virkeligt et godt tilbud!

 

Unibet opret konto – bonus 1.000 Kr!