Frosinone Calcio – Janov CFC 2:2

Frosinone újonc volt egy győzelem karnyújtásnyira, hanem vezet gyengült ellenfél nem tudta megtartani. 2: 2 döntetlen rendezett tizenöt perccel a vége előtt Gakpé és ez után körülbelül pětačtyřicetiminutách játékok nélkül kizárták De Maia.

A mérkőzés volt egy nagyon jó ütemben, és a közönség, aki megtalálta az utat a stadion minden esetben Bet365 bónusz elfoglalva. Grifové ellen újonc jól kezdett, és miután csak hat percében, hogy a vezető. Lazović áthaladt egy kis lime, át neki találták a jobb rangsorolás Pavolettiho és volt könnyű feladat – 1: 0 Genoa. Elején pontosan hogyan szeretné Gasperiniho díjakat. Frosinone próbáltam egy gyors reagálás és a goalman Perin be kellett avatkoznia a lövés után Ciofaniho. Ugyanaz a játékos még egy esélyt az együttműködésre a Gorim de Perin nem avatkozott ebben az időben, hiszen a ballon végül jött csak mellette a cél.

Frosinone gyűjtött település 31.minutě és a lelkiismeret volt Leonardo Blanchard. A hazai foci játékosok megcsúszott az első, de volt egy azonnali lehetőséget reparátu és elõre ment jedničku.Za következő hat percig, majd volt egy kulcsfontosságú pillanatban a mérkőzést. Sebastian De Maio szabálytalankodott Dionisiho és teljesítményéért látta, hogy egy második sárga lapját. És az ezt követő szabadrúgást végezhetett Frosinone második találatot. Guchera rúgni, hogy a cél, hanem az azt követő kereszt és befejezve Diakitého szánta a vezetést 2: 1.

A vendégek már a második félévben nehéz feladat, és ráadásul elveszti nélkül játszott kiválasztódik De Maia. Frosinone de nem sikerült gólt egy harmadik gólt, ami valószínűleg végül úgy döntött, a győztes. Grifové az ő ideje türelmesen várta, és ez merült fel 70.minutě, de csak Lazović a Sportingbet bónusz kapufára pattant! Genoa de végül rendezték, Lazović oldalán a híresen nyugodt és szolgálták a labda csak a kapu előtt gyalog Gakpého 2 – 2. És mivel nincs több nincsenek célok, szakított Frosinone a Genoa békés rendezése érdekében.