En god analyse af en fodboldkamp

20140131010807766

At satse i et væddemål kræver en specifik viden og evne til at analysere kampe.

Se vores metoder og tips til at analysere en fodboldkamp og satse på de mest fordelagtige væddemål.

Fokus på en eller flere kampe

På den måde behøver du ikke konstant at søge efter oplysninger om de fleste kampe. Ved regelmæssig overvågning af bestemte kampe har du større chance for at formulere en god prognose. Selv hvis du ikke har lyst til at satse på en bestemt kamp, vær opmærksom og hold styr på resultater af de kampe, der interesserer dig. Brug hjemmesider og Google for at følge med i alle statistikker.

Bedøm ikke et væddemål alene på basis af odds

Tænk ikke således: „Odds på dette hold er ganske lave, ved at satse på det burde jeg vinde“. Det forekommer logisk, men man skal altid passe på. I fodboldspil kan polske hold som Legia eller Wisła få lavere odds end de burde. At satse på et hold ved at tage hensyn udelukkende til et holdnavn er en fejl, der begås af mange udenlandske spillere.

Pas på statistikker

Statistikker kan være både afgørende eller ubrugelige. Oplysninger om antal mål scoret af et bestemt hold i de sidste fem kampe er interessante, men at fokusere på dette holds målscoring i de sidste 10 år er simpelthen latterlig. Husk, at før eller senere vil lykken vende.

Find ud af, hvilke spillere er blevet suspenderet eller skadet

Et hold, der spiller uden nøglespillere bliver automatisk mindre attraktivt…

Tjek kampe, som du satser på

Venskabskamp kan ikke betragtes på lige fod med Champions League-finalen. Ved at satse på venskabskampe, spil ikke for alt for mange penge, fordi deres resultater kan overraske. Det samme kan siges om pokalkampe. Næsten hvert år sker det, at et svagt hold besejrer et meget bedre hold. Ved mindre vigtige kampe giver et favorit typisk sine nøglespillere mulighed for at slappe af. Og sats aldrig på virtuel fodbold! Nogle bookmakere tilbyder også denne mulighed for at satse.

Turneringer er også et vigtigt element

Det er nemmere at forudsige udfaldet af en kamp spillet mellem to hold med en større forskel i niveau end mellem to tilsvarende hold. Odds til det dominerende hold vil helt sikkert være lavere, men resultatet er mere sandsynligt. Se også på de lavere ligaer. Du kan finde mange gode muligheder, da det der ofte sker er, at stærkere hold låner sine spillere til reserven. Det er dit job at holde styr på holdsammensætning og dermed opsnuse en god spilmulighed.

En periode, hvor kampen spilles er vigtig

Pas på turneringer efter en pause! Nogle gange bruger de stærkere hold ikke de mest kendte spillere. Det er bedre at vente et par runder for at se, hvilken vej udviklingen går, og hvilket hold spiller bedst.