Amerika ikke fortjener NHL, flytte den til Europa

Lyder som en perfekt science fiction. Den mest berømte ishockey konkurrence af verden havde altid tilhørt Nordamerika. Men der, især i de sydlige regioner i USA, er en hurtig sport på is interesse. Og så den henvender hvad de skal gøre for at øge trafikken. Den tidligere liga legenden Chris Chelios kom op med en original idé: NHL flytning til Europa.

I de oversøiske hockey kredse, at spørgsmålet om faldende fremmøde løser virkelig voldsomt. Den tidligere målmandsspil legenden Patrick Roy sagde på ESPN, der ville hjælpe sporten mere attraktiv. Et større antal mål. Roy foreslået en reduktion af målmand gear, eller en større mål.

Det kunne ikke lide Chelios der mener, at ville såre ændre betclic bonus-bet-polska.info reglerne hockey. „Hele NHL skal flytte til Europa, ville vi have haft til at spille hockey,“ sagde NHL Hall of Famer.

„Jeg ønsker at sige dette: Hvis amerikanerne ikke værdsætte hockey som den er, måske er det ikke fortjener,“ sagde han i dag třiapadesátiletý tidligere forsvarsspiller, der i løbet af 26 år i den berømte konkurrence bar trøjer af Montreal, Chicago, Detroit og Atlanta.