Trpišovský har sammenfiltrede hoved

De er en klar underdog! I en tid med træner Trpišovský fodboldspillere Liberec aldrig ikke komme ind i kampen fra Europa League i den samme position, hvor det er placeret før torsdagens fjerde udseende i J på banen Fiorentina (21.05 timer). Blšany ødelægger skader undlader at fortjeneste eller tab på den hjemlige scene, og de tre tidligere spil i Europa League nydt godt kun et punkt, så hvis Italien ikke forbedrer balance, deres drøm om videre til foråret fase næsten umuligt.

Omvendt Fiorentina, der har aldrig i seks tidligere kop konfrontationer med tjekkiske klubber ikke tabt, fundet erobrer fem kampe i træk, i øvrigt i løbet af efteråret på hjemmebanen er dens værste resultat i en lodtrækning.

Jeg ville have taget North Bohemia. Coach Trpišovský skal før den fjerde præstation i J løse flere problemer.

Den første vedrører forsamlingen. „Rejste med os fem skadede spillere. Hvis de to mindste i stand til at springe fra starten, vil vi være glade. På bænken sandsynligvis gå to juniorer. Vi er absolut ikke i stand til en person gemmes til søndagens kamp mod Sparta, „sagde træner Henry Trpišovský at han kunne bruge angriber Komličenka, der formåede at arrangere et visum til længerevarende ophold i Tjekkiet. Han mente derfor holdet at nå frem til Italien og deltage onsdagens træning, hvor, på grund af mangel på aktører og sport instruktør Nezmar.

Hvor mange forsvarere Fiorentina bestyrelser?
Et andet spørgsmålstegn er Trpišovský et system, som Fiorentina til tjekkiske rival dukker op. „Hele sæsonen spillede tre forsvarere, men under en kamp i Liberec skiftede til en fire. Jeg ønsker ikke at sige, at vi Fiorentina tilpasse sig, men hvordan vi spiller meget over fløjen, og krydsede for fire forsvarere at dække mere jord, „funderer Trpišovský.

Derhjemme stadion, men den italienske klub kan forventes at udøve et helt andet system. „Derhjemme de ønsker at spille helt på egen hånd. Men vi forberedt på begge muligheder, som altid er kompliceret. Forskellen er enorm, „siger Trpišovský til minde om den første halvdel hjemmet kamp.