CF Os Belenenses – Lech Poznan

Prije utakmice Portugalci i poljski izbor očekuje vrlo uravnotežen tečaj s malo šanse za scenarij koji na kraju ispunjena do posljednjeg slova, dva odabira jedni druge, jer je u drugoj utakmici u grupnoj fazi Europske lige opet rastali prijateljski u goalless omjeru. Belenenses i Lech Poznan ima svoje kreditne pet bodova, a još uvijek živ imaju šanse čineći ga na pozornicama Bet365 proljeće, ali u konačnom dvoboju to će biti vrlo teško.

Portugalski izbor mora konačno pobijediti na talijanskom tlu, dok je Fiorentina nadam da tuku Lech Basel. U ovom slučaju, te će morati pobijediti Belenenses situaciji najmanje tříbrankovým razlike. Hrvatski izbor mora pobijediti Basel kod kuće i nadam se pobijediti na Belenenses Fiorentina, koji su doista vrlo izazovnim uvjetima. Bliže kući Bet 365 pobjeda je izbor da ni u prvoj polovici nije okrenuo kazneni udarac.

U uvodnom četvrt sata bio vrlo oprezan da vidi napredak i dobar rad i na defanzivi, to je vrijedno spomena samo opasno križ Pinta, koji bi mogao vrlo dobro uništiti gostujuće vratar Burić. Odmah je otkaz na drugoj strani trideset metara Lovrencsics domaće svetište overplayed. Desno u sredini drugog razdoblja s desne strane kaznenog prostora proteže Tiago Silva poslao loptu Bet365 pred gol prema lopta završila u rukama jednog ugarak.

U sljedećih nekoliko minuta, gosti su imali prevlast, međutim, blokiran snimke bilo nesebičnu domaće igrače ili pokazuju određene procedure vratar Ventura. Jedan od važnih trenutaka utakmice rođen između 36. do 37. minute. U svom kaznenom Bet365 prostoru ga pretjerala s naglaskom Dudka i za slamanje vidio žuti karton. Lopta na bijele točke staviti Tiago Silva završio savršeno užasan, gornji štap propustili više od dva metra.

Isti igrač može ispraviti svoje oklijevanje pet minuta kasnije, ali su granice kaznenog prostora u cilju samo uz lijeve vratnice. Nakon promjene stranačkih gostiju imali gornje strane i stvorio dva niza golova opcije. Prvi 67 minuta ispalio prvi izmjenične Pawlowski i decimetrima jednostavno propustili gornju traku, devet minuta kasnije, ona je objavio isti igrač na lijevo i dotaknuo pokušaj od deset metara bliže pogodio je vratnicu. Do posljednjeg zvižduka, obje momčadi su uglavnom patrolirali stražnja vrata i ugroziti ni jedan gol već dogodila.