Maalivahti, jonka vaimo oli sairastui syöpään

Ottawa jääkiekon pelaajat jää tuki maalivahti Craig Anderson, joka tuli seuran johdon aikaa pois olemaan hänen sairas vaimo. Hänen vaimonsa Nicholle lääkärit äskettäin diagnosoitu syöpä, tapahtuu parhaillaan lisätutkimuksia ja odottaa hänen hoitoon. Kun Anderson liittyä tiimiin taas ei ole selvä.

Kolmekymmentäviisi amerikkalainen maalivahti seurasi vaimoaan jo viime viikolla, kun hän oppi lääkäreiden sairaudestaan. Jo ennen kuin hän voi kaivella Ottawa voittaa 3: 0 vastaan ​​Vancouver. Viikon lopulla joukkue jälleen Betsafe ja lisäsi toinen suuri suorituskyky osoitti pelin vastaan ​​Edmonton, joka pysähtyi voitto 2: 0 37 laukausta.

Maanantai julistettiin viikossa pääesiintyjänä NHL. Seitsemässä peleissä tällä kaudella tavoite, senaattorit keräsi kuusi voittoa, enemmän Betsafe voittaa ansiokkaasti vain edmontonský maalivahti Cam Talbot (7).

Anderson korvaisi Mike Condon, joka voitti Kanadan seuran keskellä Pittsburgh vastineeksi vaihtoehto viidennen kierroksen valinta ensi vuonna. Condon debytoi NHL ennen 25 vuoden Montrealin Betsafe [arvostelu] paras juuri vastaan ​​Ottawa. Sillä Canadiens odchytal 55 ottelua.

-Pittsburgh hän sai kolme viikkoa sitten, kun hän laittaa Montreal luetteloon käytettävissä pelaajia. Tavoitteena Penguins ilmestyi vasta viimeisen kolmanneksen ottelun Nashville, jossa hän pyytää ympäri seitsemän laukausta.