SSC Neapol – Juventus FC

Gaming og inntjening krise Juventus fortsetter! Trener Massimiliano Allegri ble drept i dag i Napoli Bet365 Den beste mobil-appen og forlot tre poeng hennes. Den gamle damen hjalp ikke verken første ligamål av ungdommen Lemine, som Napoli scoret første takk til Lorenzo Insigne og Gonzalo Higuain.

Lidelse og elendighet igjen.

Napoli i dag Juventus spilles ut i alle retninger, spesielt på midtbanen var det tydelig å se. Makt og også kreativ midtbane Napoli består av Allan, Hamšík og Jorginho dag hersket og forberedt Bet365 bonus to mål som bestemte. Spiller for Napoli, vi så også Koulilbalyho, Hysa eller Ghoulama i forsvar, Bet365 mens den offensive brydde seg om Gonzalo Higuain, Jose Callejon og Lorenzo Insigne. Juventus startet med Hernanes, Padoinem eller Pereyra, angrepet var stedet å Simoneho Zazu og Paulo Dybala.

Første minuttene var litt hektisk og på begge sider. For hjem Partenopea til angrep tråkket slovakiske midtbanespiller Marek Hamšík, som gjester forsøkte å presse Roberto Pereyra, som vysouval Paul Pogba. Etter ni minutter, ballen fikk morderen argentinske Gonzalo Higuaín, som taklet de to motstandere og deretter sparken. Han rettet ikke bare til steder der keeper Gigi Buffon nådd. Rundet kombinasjon spesielt i første omgang, oversteg langt dette arbeidet syklistene, besøker.

Battalion Juventus holdt værs kanskje Paul Pogba, som tilhørte i åpningsminuttene av de mest aktive spillerne på Old Lady. Etter tjuefem minutter senere Napoli rammet. Verken keeper Buffon kunne ikke hindre ballen på vei inn i nettet etter Lorenzo Insigne kombinert med argentinske Gonzalo Higuain. Deretter den unge italienske sparket en ball av foten passer nøyaktig stangen, som Buffon ikke kvalifiserte – 1: 0 for Napoli.

Den gamle damen prøvde å svare så raskt som mulig, men når det støttet seg på ikke spilt et par av spissene Paulo Dybala og Simone Zaza. Dette paret hadde fått pass også franskmannen Paul Pogba, som var en av de beste spillerne på banen og ved flere anledninger truet med å skutt. Bianconeri dag ganske ofte bortskjemte opptak, noe som tyder nesehranosti og nervøsitet. Like før keeper Buffon da måtte slukke flere branner, en av et par Bonucci og Chiellini. Fem minutter før slutten av første halvår ble mer ubehagelige ting for en trener Sarriho, fordi selvfølgelig måtte han forlate ett mål skytespill Lorenzo Insigne.

Resten av kampen ble erstattet av Dries Mertens, som også var på kant Faouziho Ghoulama utgangen av første halvår. Young forsvarer men sparken bare i forberedt keeper Gigi Buffon. Den andre halvparten aktivt sluttet Juvetus, som er åpenbart ett mål Bet365 bonus og Vervekode underskudd i det Start spillingen nå Bet365 hele tatt nepozdávalo. Aktiv spiller ble Simone Zaza, som raste etter ballen, men ble stoppet av en offside. Juventus begynte å bli litt nervøs og gjentatte ganger tydd til kirurgi utover reglene.

Det interessante direkte skudd på mål forsøkt Paul Pogba, men skuddet endte i de neste par forsvarere Napoli. Etter en time av kampen kom den avgjørende fasen av kampen, der først traff Napoli. Etter feil av spark for å få ballen Gonzalo Higuaín, som er i slike situasjoner vanligvis galt. Selv om Buffon har nådd ballen, men veinettet hadde ikke stoppet.

Da han så ut til Napoli bestemt seg for at han har vunnet spillet og Juventus straffet. Paulo Dybala, som ikke var veldig synlig i dag, finnes i straffemerket nabíhajícího Maria Lemine og ung allrounder sprengt avdekket at Juventus fortsatt spiller. Juventus deretter presset intensivert, men de tre poengene i dag, det var ikke nok.