Typiske fejl, som begyndere kan begå

images

Sats ikke i blinde. Brug råd fra dem, der har erfaring på dette område.

Du tror måske, at satse og vinde et sportsvæddemål er slet ikke så svært! Men begyndere falder ofte i de fælder, som for den erfarne spiller er indlysende. Derfor er det meget vigtigt at stifte bekendtskab med de grundlæggende principper, for at undgå ubehagelige overraskelser. Med os kan du sætte dig ind i nogle grundlæggende fejl, som du vil begå når du starter dit eventyr med sportsvæddemål og får tips om hvordan du kan undgå dem.

Fejl, som kan undgås og 7 tips til at starte med

Her er typiske fejl begået af de fleste uerfarne spillere:

  • At satse alle penge ved at lytte kun til instinktet.
  • Combo væddemål med f.eks. 5 kampe.
  • At stole på reklamer og smarte fiduser.
  • For meget selvtillid ved en optur.
  • At satse „kun“ 20% af kapitalen og tro, at man er forsigtig.
  • At stole blindt på nogle menneskers prognoser.
  • At tro på de „pålidelige“ metoder som Surebet.

Råd til begyndere

Vælg omhyggeligt dine bookmakere

Undgå de mindre kendte bookmakere, som ikke er 100% troværdige. Pas på odds-sammenlignere og bookmakere, der sammenligner snesevis af portaler. Nogle bookmakere tilbyder tårnhøje odds for at tiltrække flest mulige spillere, kun for at snyde dem. Vælg en pålidelig bookmaker, der har licenseret!

Opret combos med et lille antal kampe

Kombinationsvæddemål er interessante, under den forudsætning, at du ikke overdriver med antal kampe! Spil forsigtigt og undgå Combo med for mange kampe. I det lange løb anbefaler vi ikke kombinationsspil, men hvis du allerede har ladet dig lokke, prøv ikke at kombinere mere end 3-4 kampe.

En kamp er ALDRIG vundet før tid

Når du opretter flere Combos på en gang, sats ikke flere gange på den samme kamp. Du kan være tilbøjelig til at tro, at med en sikker kamp har du en bedre chance for at vinde, men i virkeligheden får du ofte en ubehagelig overraskelse.

Følg nøje dit indsatsregnskab

Tjek regelmæssigt saldo på din konto for at være opmærksom på dit overskud eller potentielt tab. Undgå at satse på underlige væddemål, sats primært på Valuebet!

Undgå at satse alt på kun en kamp

„Man dør kun én gang!“ Netop den slags adfærd bringer bookmakerne den største fortjeneste. Den maksimale sats bør ikke overstige 10% af kapitalen! Hvis du ønsker at have positiv saldo, bør dine satser ikke overstige 5% af de disponible midler.

Vær meget tålmodig og forsøg ikke at genvinde det tabte

Spil med den indstilling, at de investerede penge er tabt på forhånd. Sats ikke på kampe, hvis udfald er afgjort på forhånd. Det hold, der eksempelvis allerede har opnået sit mål (titel, kvalifikation, etc.) vil ikke spille på samme måde som det hold, der har meget at vinde eller miste!

Undgå finurlige strategier, der findes på internettet

Der findes svindlere, som vil for enhver pris overtale dig til at bruge en fantastisk metode. De sikre vindere findes ikke! Undgå også martingale- metoder, hvor du muligvis ikke taber for ofte, men som kan have drastiske konsekvenser i tilfælde af en nedtur. Martingal- metode kræver en fordobling af sats i tilfælde af et nederlag.