Wayne Rooney er ikke værd at starte plads for England, siger Matt Le Tissier

Matt Le Tissier siger, at engelske kaptajn Wayne Rooney ikke garanterer et sted i startlinjen til sommerens EM.

Rooney har udholdt en vanskelig sæson hos Manchester United og vil savne Englands venskabskampe med Tyskland og Holland gennem skade.

Le Tissier sagde, at han på nuværende tidspunkt ikke ville vælge ham, når turneringen starter i Frankrig. „Ikke i øjeblikket baseret på form“, sagde den tidligere Southampton og England. „Du skal også tage højde for det faktum, at når han er blevet såret, har han ikke været god til at komme tilbage og slå form med det samme.Den magi han har været ude nu begynder at blive lidt udvidet, og man skal undre sig over hvilken form han vil være i.

For øjeblikket, baseret på hvad jeg har set denne sæson, ville jeg ikke Sig ikke at han kommer i siden. Men selvfølgelig er Roy Hodgson meget loyal over for sine spillere, han er hans kaptajn.I min verden ville han sikkert ikke spille, men i Roy’s verden, hvis han passer, tror jeg han vil spille. VaRooKa, en trio, der fører Englands slående genoplivning af målskyttens kunst | Barney Ronay Læs mere

„Jeg ville have ham i holdet, men han ville ikke lave start XI.“

Le Tissier er begejstret for dette partnerskab og har opfordret England til at spille til deres styrker i frankrig. „Jeg kan godt lide det faktum, at vi har nogle talentfulde fremad i god form denne sæson,“ sagde han.

„Jeg tror, ​​at det er det stærkeste område i vores hold, hvilket ikke altid er blevet sagt om holdet i England

„Det ville være rart, hvis vi gik ud og forsøgte at vinde kampe i stedet for at gå ud for at forsøge at tabe.

“ Kane og Alli er fantastiske sammen .Som leder af den nationale side Roy ser sandsynligvis på det, og det vil hjælpe Allis sag.

„At deres forhold denne sæson er gået fra styrke til styrke, kan tippe det til hans fordel.“