Warrington uddyber Huddersfields elendigheder i 13-try-thriller

Warrington afsendte Huddersfield til foden af ​​Super League-bordet, da Wolves kantede en spændende 13-forsøget affære at flytte til et punkt af liga-lederne Hull FC.

Til tider i år har Warrington lignede bona fide titel contenders, men ved andre lejligheder mere som den side, der skuffede sidste år.Dette spil, hvor føringen skiftede hænder seks gange, da spillet fra begge sider varierede fra det sublime til det latterlige hele eftermiddagen, var en mikrokosmos af både Warringtons år og denne Super League-sæson.

Facing a side Bunden af ​​ligaen med lidt at spille for ville have repræsenteret en problemfri eftermiddag for Warrington i årevis, men med afstanden mellem top og bund tættere end nogensinde blev spillet ikke besluttet, før Daryl Clarks 76. minuts forsøg sørgede for, at Wolves var færdige bare et punkt bag Hull før anden fase af sæsonen. Tries fra Stefan Ratchford og Ben Currie satte værterne ind i hvad der syntes at være en behagelig 10-0 føring tidligt, men Huddersfield slog tilbage med to forsøger fra den tidligere Warrington-fløj Gene Ormsby og en anden for Aaron Murphy til at lede 14-10 med halvtimet nærmer sig.

Kun Danny Broughs uberegnede målspark forhindrede at føre fra at blive udvidet yderligere, og det tillod Warrington at lede i pause når Kur t Gidley konverterede Ben Westwoods velbesøgte indsats for at gøre det 16-14.

Med Huddersfield sigter stadig på at imponere deres nye træner, Rick Stone, før kvalerne gik de tilbage foran, da Nathan Mason krydsede lige efter halv-time, men en quick-fire-dobbelt fra Chris Sandow og Ryan Atkins etablerede en otte-punkts ledelse for Wolves på vej ind i sidste kvartal. Huddersfield kæmpede igen for at lede – og de så ud til at bevæge sig over Hull KR og fra bunden, når Ormsbys hattrick forsøger og en fin finish fra Craig Huby sætter dem 30-28 op sent på.Alligevel har Clarks sene forsøg, en fin individuel indsats, sikret sejren til værterne inden næste weekend’s Challenge Cup semifinale med Wakefield. „Vi skal være bedre i næste uge, det er helt klart,“ Tony Smith, Warrington træner, sagde. „Det spil opsummerede vores sæson, der var nogle strålende passager af spil, men selvfølgelig indrømmede vi for mange punkter for vores smag.“