Vil værterne omdanne en andres porte til noget, der er umagen værd?

Disse to klubber er de mindste hold i de fem førende mesterskaber i den gamle verden. Spanierne tillader modstandere at slå deres mål i gennemsnit 0,44 gange pr. Spil, Bavarianerne – 0,46. Forskellen er lille, men en ting er, når du er den ubestridte leder af dit mesterskab og helt andet når du spiller mod Barcelona med Real fire gange denne sæson. Føler forskellen?

Vil Guardiola miste Champions League semifinalen til den spanske klub for tredje gang i træk?

Ja, du forstod alt rigtigt: Pep forlod Spanien for tre år siden, men hun følger ham på hælene. Desuden kan Guardiola samle en smuk samling af tre på hinanden følgende fejl i kampe med de tre bedste klubber i Pyrenæerne. Først var der et eksempel på whipping fra et andet Madrid-hold: i alt 0: 5 med helt nedværdigende fire ubesvarede mål i München. Så var der ikke sådan en frygtelig afgang fra „Barcelona“, men ærligt, fra ham var det ikke mindre håbløst. Med „Camp Nou“ returnerede Pepa-fyre med et underskud på tre mål, som straks satte en stopper for deres kejserlige måder. Og nu risikerer historien at gentage sig med Atletico. Igen tør nederlag i den første kamp. Igen fra det spanske hold. Et eller andet sted har vi allerede set …

20 skud pålagt Clouds mål er en gentagelse af rekordet af den nuværende sæson for kampen, hvor de spillere i München ikke kunne score. Før dette skete der en lignende gener i en duel med Arsenal. „Atletico“, kendetegnet ved et kompetent forsvar, tillod kun tre gange i en sæson at forårsage strejker på deres ejendele oftere og på strejker på målet – syv – Bavarianere var ude af konkurrence. Forskellen i besiddelse af bolden var også enorm. I kun to spil med Barcelona gjorde Atletico færre rører og passerer og havde også mindre besiddelse af bolden end i sidste onsdag. Trods alt dette forlod Bayern Madrid tomhændet. Uanset om de kan omdanne initiativet til noget rigtigt denne gang er et godt spørgsmål.