USK bestrødte, men fortsatte med at målrette titlen. Nymburk vandt skydderen Vaughn

USK venstre kaptajn Laia Palauová Sonja Petrovic, Power fremad Kia Vaughn, Ilona Burgrová Candice Dupree og Aneta Šteinbergaová. Hele sæson kommer en såret Teresa Vyoralová. Coach Natalia Hejková cadre betydeligt forynget, de ældste legetøj er friske forstærkninger otteogtyve kroatiske Marija Režanová og to måneder yngre Kateřina Elhotová.

„Hun forlod os en særdeles vellykket grundlæggende femmer og vi gav spillerne en mulighed for at unge. Men ambitionerne i klubben er de samme. Vi vil forsøge at holde den ubesejrede tjekkiske konkurrence, „sagde Hejková.

Vi fortsætter derfor ser det ud til at være temmelig spille for andenpladsen, som sidste år vandt Hradec Kralove.Han har også gennemgået forandringer og blandt andet hyret tidligere repræsentant Catherine Barton punkt vagter. Retur til sølv indlæg, men ønsker at Nymburk, der bragte fra Slavia bedste målscorer sidste sæson Krystal Vaughn.

Høj overvejer og KP Brno, forstærket af vice-verden Edita Šujanová og Ilona Burgrová, og en medalje kunne tale med andre hold.

„Selvfølgelig ville vi gerne have bekæmpes også for første sted, men det er den finansielle muligheder USK og andre klubber. Medaljen kan imidlertid blive forført af en tæt kamp mellem seks til otte hold.De kunne for at blande sig og Zabini Brno, som forkælede udarbejdelsen af ​​interessante forestillinger, Slavia, Trutnov, Karlovy Vary og Ostrava, „sagde han på en pressekonference guvernør Zbl Daniel Kurucz, som også fører Nymburk.

En væsentlig økonomisk USK føring over resten af ​​ligaen fremgår af det faktum, at den tjekkiske liga var berettiget til to pladser på Eurolize, men på grund af økonomiske krav andenpladsen, ingen af ​​klubberne acceptere. Nymburk og KP Brno vil deltage i Eurocup og Zabini Brno og Ostrava er i den centraleuropæiske Cup CEWL der er nye FIBA ​​officielle konkurrencer.

Zbl har i årets tolv lige deltagere, da ingen af ​​superligaen ikke var interesseret i at kæmpe i forfremmelse runde. Den grundlæggende del er at finde sted den 17. marts 22 omgange, vil robin spille to gange.Efter playoffs for otte enheder til titlen og play-out for de fire dårligste om hvilke to vil gå til en spærreild finalister Premier League.

En ny sæson vil implementere en trio af dommere. „Han formåede at få pengene til den tredje dommer for alle kampe, som mænds liga. Vi tror på, at det vil føre til en bedre kamp, ​​“sagde Kurucz. Sæsonen vil blive afbrudt i november og februar i to uger på grund af repræsentationsvinduerne, hvor kvalifikationskampe i EM vil blive spillet . Den sidste weekend i februar vil kulminere med den tjekkiske cups finale turnering i Nymburk.Cupen vil ikke være til stede af USK Champion i år.