Undskyld, undskyld Karius. Undskyld, sagde træner Klopp

Liverpool i Champions League-finalen blev besejret Real Madrid 1: 3, den første og tredje mål går ud over Karius. Helt sikkert for ham.

„I humane vilkår med det, skal du føle, men sådanne fejl i Champions League på dette niveau simpelthen ikke hører hjemme. Jeg kunne ikke tro, hvad jeg ser, „han er i en tv-debat for at høre den legendariske engelske midtbanespiller Frank Lampard.

Det betyder ikke hører til nogen faglige niveau, selv ved den laveste amatør ville være for dem Målmand skamme, han ville have til at grine . Hvad Karius viste…

„Ikke så meget at sige, fejltagelser var klare. Han ved, at alle ved det.Jeg er ked af det, han er et godt barn. Ærgerligt, at det sker netop i denne kamp, ​​“siger Liverpool træner Jürgen Klopp.

Kort efter halv lime på grænsen kørte for unøjagtig pas modstander, han fangede bolden i hånden og forsøgte at varme op straks tilproppes Lovrena. Men udslyngning ramt i benet og friløb Benzema reflekteret dykke rullede bolden i nettet. Et hidtil uset øjeblik. Rigtig let at føre en til 0.

„Jeg er ikke sikker på præcis, hvad der skete,“ tænkte han Liverpool kaptajn Jordan Henderson i et tv-interview BT Sport.

En anden brøleabe gjorde čtyřiadvacetiletý målmand syv minutter inden udgangen af ​​2: 1 for Real. Ingen farlige skud fra 35 meter, der sendte Bale fløj i hans hænder nøjagtigt. Ingen afbrød ham, han så godt.Han lagde sine handsker, men bolden faldt.

„Den første fejl blev underskrevet under den anden,“ sagde coach Klopp. „Loris Karius gjorde ikke Prohru. Vi vandt som hold og så godt som et hold, vi mister, „sagde Henderson.

Det virkede ikke som dette, efter den ødelagte Karius, følte holdkammeraterne sig ikke for det, men det var efter Real Madrids modstandere. Det var hej…

„Vi spillede ikke så godt i dag. Men for drenge og fans er jeg meget stolt. Det kommer til skade i et stykke tid, men vi vil fortsætte, „tilføjede Henderson.

Karius fik 32 kampe i sæsonen, den første var om foråret, eller han skiftede med Mignolet.Spørgsmålet er, om Liverpool stadig kan stole på ham efter en sådan præstation.