Underskud ikke konklusionen. Pardubice basketball spillere er alle

„Jeg er så glad for at vi kan spille hjemme. Dašická er specifik, fordi fans er under en kamp i umiddelbar kontakt med spillerne og driver os fremad, „opfattede støtte fra Pardubice fans træner Beks Thomas Bartošek.

De eksisterende tre kvartfinalen kampe i Pardubice ankom 3001 tilskuer .

„Vi ser den store fordel, at den syvende kamp vil være hos os. Jeg håber, at vi igen vil støtte en fuld hal, „Bartošek ønsker.

Den afgørende duel ville virkelig troede processer ud over de spillere til at beslutte og hjem-felt fordel. Pardubice vil mødes med Solen i år for niende gang. Det er svært at blive overrasket, hvis dine modstandere er overraskede.

„Du kan redigere to handlinger.Måske Ústí låst men det er virkelig mere om, hvordan de opretter hovedet, „mistænker Bartošek.

Ono indstillinger i Pardubice kan kræve langt mere arbejde end i uddannelse for at øve nye signaler.

Usti nad Labem i serien i den situation, som dens mulige overraskelser procedure. På Dašická men hjemmeholdets vinde en helt antaget.

„Vi skal bare forberede sig godt.Vores præstation skal være konstant i 40 minutter og ikke mindre, „siger Bartošek.

Der er bestemt Beks, der skubber skoen mest. Kvartfinalen med Solen kunne allerede være færdige…

I den sjette kamp i East Usti nad Labem, seks og et halvt minut før slutningen af ​​den grundlæggende spilletid førte de til femten point,  De ustiske spillere ville pludselig være begyndt at ramme skraldespanden fra parkeringspladsen i lobbyen, og de kunne gøre spillet længere. Desuden gennemførte de omsætningen og efter 88:87-sejren krævede de et andet skridt. „Vi må helt glemme, hvad vi var. At gå til spillet i god afkøling og især selvtillid, „leder efter opskrift til Bartošeks sejr.

Kampen vil helt sikkert have et interessant ledsagende program.Gruppen Im Cheer Pardubice og også danserne af Aerobic Center Pardubice med filmmarathonen vil udføre. De vil vise i halvdelen. Det vil også være muligt at vinde mange interessante præmier i konkurrencerne.