Ulempen med denne metoden ligger i det faktum

Vent lenge på at et svar ikke er verdt det. Bookmakeren trenger ikke mer enn en eller to dager på å svare på e-posten. Hvis ingenting skjer, gå til neste element.
Gå til spillsenteret

Store bookmakere har et nettverk av spillpoeng. Tenk på disse varene som en annen helpdesk-kanal. Be operatøren om å bekrefte informasjonen om prisen. Skriv en søknad om betaling av gevinster.

Ulempen med denne metoden ligger i det faktum odds bonus at spillpoengene forble stort sett hos lovlige bookmakere. Ulovlige bookmakere foretrekker å gjemme seg på Internett.
Legg igjen en negativ anmeldelse

Skriv om hva som skjedde. Finn aktuelle fora og nettsteder med bookmaker-vurdering. En negativ anmeldelse kan vekke bookmakeren. Hvis omdømmet er viktig for ham, vil han kontakte og prøve å løse problemet.

I tilbakekallingen må du fokusere på konstruktiv: innsatsen vunnet, utbetalingene – nei. Bruk av store bokstaver og utropstegn vil ikke gi troverdigheten til tilbakekallingen. Forsøk å forkaste følelsene og formidle essensen i problemet.
Skriv en anmeldelse

Prøv å samle lignende saker på Internett norsk casinoguide. Enda bedre, finn folk som bookmakeren også har nektet å betale. Skriv en detaljert artikkel med skjermbilder. Dermed vil du hjelpe andre spillere til ikke å gjøre dine feil.

Hva om BC ikke vil betale gevinsten?
Hvis ingenting hjelper …
Finn en sideeier

Se etter informasjon om den juridiske enheten til bookmakeren på nettstedet. Slik informasjon kan være i „kjelleren“ på nettstedet eller i „kontakter“ -delen. Hvis det ikke er data, fortvil ikke. Bookmakerkontoret kan ikke eksistere helt anonymt. Du kan også sjekke hvem domenenavnet er registrert online betting, hvilket navn som vises i kontoutskriften når du krediterer kontoen, til hvilket telefonnummeret er utstedt.

Kontakt tilsynsmyndighetene.

Du kan trygt gå til retten hvis du har data om den lovlige enheten til bookmakeren og bevis på at innsatsen ble gjort og vunnet. Det er bedre å ansette en advokat for å gå til retten. I tilfelle seier vil retten kreve advokatkostnader fra tiltalte.