Trpišovský: Vi ønsker en kop og de fleste punkter af alle, men vi skal være tålmodige

I løbet af vinteren uddannelse spillere indgyde i deres krav, tilbringer han timer med dem i video og genfangede individer fejl. Coach Henry Trpišovský endnu åbenbaret alt, før lørdagens kamp, ​​den 17. runde af Jihlava dog mener, at Slavia på sporet.

„Jeg siger ikke, at vi har styr på det hele, det bare kommer til at arbejde med et nyt hold, nye fodboldspillere. Mens det vil tage, men jeg er tilfreds med, hvordan dette hold kom som han arbejdede, hvordan han ønskede at forbedre, „sagde han på en pressekonference før starten af ​​foråret en del af den øverste liga.

I hvilket omfang du klar en grundlæggende line-up for lørdag? Hjem på grund af kvaliteten af ​​kadrer, sundhed og ydeevne i praksis er det ikke let ting.Vinter træning var meget krævende, formen af ​​spillerne varierer efter træthed, nogen var bedre forberedt, en anden værre. Nogle af vores krav absorberes hurtigere, nogen langsommere. Sådan er det. Jeg har skeletet af holdet, der opstod under forberedelsen, vi vil følge. Vi er overbevist om otte stillinger, og vi har tre valg.

Har du besluttet at oprette en kamp med Jihlava?
Noget fortalt det generelle. Det bliver et fire sider system og vil være to offensive spillere, enten to angribere eller en forvard med en underspiller. Vi skal stadig evaluere dagens træning. Flere spillere har også udført i Ostrava, herunder Pavel Bucha.[/ B]
(Udover at sidde sportsdirektør Jan Nezmar med sit hold, „Da han startede, skulle han forlade en forudbestemt aftale. Vi stoppede fordi vi ønskede at se Paul, vi kendte ham fra junioren. Han er opdraget på gode principper, og som han ikke taler, opfatter han meget mere. Han talte gradvist, i stedet for at sige et ord i en uge begyndte han at sige to og faldt ind i drengene. Det gør store fremskridt. Det passer os ind i systemet, bruger begge ben, er meget fodbold, arbejder i stort rum og beslutter hurtigt, hvilket er meget vigtigt for spillet. Han er i øjeblikket i nærmeste cadre.