Tjekkiske finale doubler! Safarova møder Hlavackova, Pliskova slutter

Kvindernes dobbeltturnering på Australian Open vil have en tjekkisk vinder. Andrea Hlavackova, der besejrede den bedste podede spiller Caroline Garcia og Kristina Mladenovic fra Frankrig 7: 6, 6: 2 i semifinalerne, toppede fredagens finale efter et år. Det tjekkiske-kinesiske par vil konkurrere med Lucie Šafářová og Bethania Matteková-Sandsová til titlen. Karolína Plíšková sluttede i kvartfinalen til en ændring.Turneringen fem var ikke nok til Mirjana Lučičová-Baroni og tabte 4: 6, 6: 3 og 4: 6. Hlavackova spiller nu med Kinas Peng Shui og slår topfrøet Caroline Garcia og Kristina Mladenovic fra Frankrig 7: 6, 6: 2 i semifinalerne. Šafářová parrer sig med amerikanske Bethania Matteo-Sands, turneringen tvillinger til finalerne er gået efter at have vundet over Eri Hozumi og Miya Kato fra Japan 6: 2, 4: 6, 6: 4.

anden titel. Åbningssanden af ​​sæsonen med Matteo-Sands blev taget året før. Det var da de kom sammen i Melbourne, og de vandt den franske Open 2015 og US Open sidste år. For et år siden, på Australian Open, spillede Šafářs ikke på grund af sygdommen, så de er stadig ubesejrede i turneringen.Amerikanen er verdensledende i år. I det første sæt mod japansk spillede det tjekkisk-amerikanske par fremragende, men i det andet sæt brugte de den svagere Šafářová service. I det tredje sæt var scoren 5: 4, da Šafářová og Matteo-Sands tog Katos med et rent spil.

Både Hlavackova og Pcheng Shuaj stræber efter den første australske Open-titel. For et år siden var Hlavackova i finalen, men med Lucie Hradecka mislykkedes. I slutningen af ​​året brød deres rejser op, og Hlavackova valgte en kinesisk tennisspiller som partner.

I den første turnering af sæsonen triumferede de i Shenzhen og er nu i Grand Slam-finalen. „Det er dejligt at starte i år. Vi vil virkelig vinde denne Grand Slam, det ville være tredje for hver enkelt af os.Det vil være sjovt, kom og se, „Hlavackova tiltrak fans til gallerierne.“ Vi spiller for hinanden som hold, „tilføjede tjekkiske på banen. \ T Hun var tilfreds med Hsieh Su-Wei fra Taiwan i Wimbledon 2013 og på fransk åbent 2014. For den sjette gang vil Australian Open have det tjekkiske flag på dobbeltkampen. I 1990 lykkedes Jana Novotná med Helena Suková og derefter hver af dem med spansk Arantxa Sánchez Vicariová: Suková i 1992 og Novotná tre år senere, Šafářová og Matteková-Sands året før.Martina Navratilova har vundet dobbelte i Melbourne otte gange, men har altid repræsenteret USA.

Baroni blev hyppigere presset af Pliskova og satte næsten halvt mindre vindebold (23:42). Kroatien spillede meget mere dristigt og Tjekkiet kom syv gange og lykkedes ikke at afslutte det første og det tredje sæt.

I det afgørende sæt Plíšková ledede 4: 3. Lučičová-Baroniová tog en pause til behandling og Plíšková tabte 12 af de resterende 13 udvekslinger. Mens hun spillede bolden, fyrede hun bolden fra den tilbagevendende forhånd til nettet.Kampen varede over en time og en fjerdedel.

Sidste års US Open-finalist Plíšková, en træner af David Kotyza-træner, tabte for første gang i en sæson efter ni sejre.

Lučičová-Baroniová, 35 vil spille den anden Grand Slam semifinal i karriere.

Rival Lučič-Baroni (79. WTA) i semifinalen bliver den 21-gange Grand Slam-mester og den anden i verden Serena Williams i USA.

Nadal og Dimitrov går til semifinalen

Efter tre år er den spanske tennisspiller Rafael Nadal tilbage i semifinalerne i Grand Slam Australian Open. Vinderen i 2009 i Melbourne slog i dag Milos Raonices tre-time turnering i Canada 6: 4, 7: 6 og 6: 4.Han vil spille finalen med bulgarsk Grigor Dimitrov, der bekræftede den fremragende form i begyndelsen af ​​sæsonen og i kampen med belgiske David Goffin og slog den sjette podede 6: 3, 6: 2 og 6: 4.

Raonic’s crushing service. Han brugte to af de tre bobsleighs han arbejdede ud, hvilket var nok til at vinde det første og tredje sæt. I det dramatiske andet sæt overlevede Nadal seks setboler.Tre vendte sig væk i en 4: 5 og en anden tre i tie-break, som han vandt 9: 7. Nadal knækkede på banen efter sværdet, og semifinalen varede to og tre kvartaler af en time. „I år tabte jeg med ham i Brisbane, så jeg besluttede at gå tilbage til retten og koncentrere mig om min indsendelse,“ sagde spaniens venstre hånd og tabte ikke en gang en gang.

Grand Slam Semifinal er for første gang siden sidste triumf på Roland Garros i 2014. „Jeg har altid haft mine tvivl om jeg kommer så langt i turneringen, selv når jeg vinder.Jeg er ikke arrogant, og jeg ved, at tvivl får os til at arbejde hårdere, „sagde den 14-årige Grand Slam-mester, der har haft knæproblemer i de seneste år og sidste års håndledslukning sidste år.

25-årige Dimitrov begyndte sin femte triumf i Brisbane På ATP-kredsløbet og i Melbourne har han allerede nået ti kampe til sin sejr, idet han balancerede sit Grand Slam-maksimum fra Wimbledon, hvor han spillede semifinalerne i 2014. Han kom ind i Goffin ved at vinde tre kampe i træk, selvom han ikke Jeg blev forfærdeligt slået i første sæt. Jeg troede det kunne være godt, men jeg slog ikke ideelt bolden og var lidt passiv.Men med hvert gamma blev det bedre, og jeg blev fanget, „sagde den femtende spiller på turneringen. Kampen kunne være afsluttet i det niende spil i det tredje sæt, men han vendte ikke to mobs på Goffys tjeneste. Spillet.

„Jeg har haft en periode med forfærdelige udsving, men jeg er glad for det jeg har gennemgået, for ellers ville jeg ikke forstå mig selv. Nu forstår jeg ting meget bedre, „sagde et tidligere stort talent, som klatrede til ottende plads i verdensrangering i 2014, men faldt til slutningen af ​​fjerde ti sidste år. Nadal og Dimitrov kæmpede otte gange sammen Syv gange har han vundet. „Alle ved om ham, at han kunne være på toppen af ​​det, han kunne have været en bedre spiller før.I år startede sæsonen utroligt godt, så jeg forventer en hård kamp, ​​“sagde Nadal. Federer, der som Nadal vender tilbage efter sidste års skade, venter Stan Wawrink, en landsmand, på semifinalen. Og den, der ikke ønsker at se dette spil (Federer – Wawrinka) kan lide sport, „sagde Nadal.

Dimitrov (15 -Bul.) – Goffin (11-Belg.) 6: 3, 6: 2, 6: 4,
Raonic (3-Kan.) 6: 4 7: 6 (9: 7), 6: 4.

Kvinder:

Lučič-Baroni (Chor.) – Karolina Pliskova (5-CR) 6: 4, 3: 6 6: 4,
S.Williams (2-USA) – Konta (9-Brit.) 6: 2, 6: 3.

Safarova , Mattekova-Sandsova (2-CR / USA) – Hozumi , Katóová (Jap.) 6: 2, 4: 6, 6: 4.
Hlaváčková , Pcheng Shuaj (12-CZ / Kina) – Garcia, Mladenovic Fr 7: 6 (7: 4), 6: 2.