Taktisk begrænsning eller begrænsning af muligheder?

Det er en skam, at de ikke vendte tilbage til Felix Brych til returkampen på Vicente Calderon igen. Dommeren af ​​denne tyske dommer kunne dekorere mødet. Og det mest „sjove“ kunne begynde i det øjeblik, hvor Brykh ville have fjernet en af ​​”indianerne” igen og trodsigt vendte sig væk med ”tricks” fra Luis Suarez. Her kunne El Cholo ‚kædehunde‘ faktisk begynde at vise i praksis, hvordan man bryder modstandere. Og hvad er forskellen, når du stadig sletter? Men da ingen kaldte Brykh til Madrid (og der er al grund til at tro, at ingen i denne Champions League vil se ham i princippet mere), kan det være, at spillerne i hovedstadens stadion stadig vil være spillerne, ikke dommerne. Det ville være godt.

“Bayern” i 2016-året spiller på en eller anden måde fuldstændig uforståelig. Og hvis der i Bundesliga-afdelingerne i Josep Guardiola er tilstrækkelig sikkerhedsfaktor til at være foran alle, inklusive Borussia Dortmund, bliver en af ​​favoritterne i Champions League ærligt alarmerende. Nervestikker med ”Juventus”, heroiske redninger og validerede 210 minutter ”Bayern” var tilsyneladende ikke nok. Tyskerne, som faktisk var forpligtet til at fjerne alle problemer i konfrontationen med Benfica i den første kamp, ​​begrænsede sig til en sejr med en score på 1: 0. Måske var dette Peps idé, og Bayern ved hvad han laver.

Det er bare i meget større grad, det ser ud som klubbens grænse på dette stadie af sæsonen. Så i Lissabon bliver fans af München-klubben igen nødt til alvorligt at bekymre sig om deres favoritter. Benfica viste sig at være for hård, selv på Allianz Arena. Nå, derhjemme på „Estadio da Lush“ -afdelingerne Rui Vitoria kan en masse ting overraske „Bayern“. Og selvom tyskerne stadig med succes afslutter denne duel for sig selv, bør de overveje at forbedre spillet. Med en sådan fodbold vil „Bayern“ være vanskeligt at modsætte sig noget over for de spanske stormænd, et møde, som før eller senere vil være uundgåelig.