Suárez gav igen fire mål. Ronald blev såret af Bale

I løbet af ugen slog Barcelona La Coruña i otte mål og glemte de tre sidste nederlag i træk. Vinderen af ​​prisen var Luis Suárez. Den uruguanske angriber skinnede mod Gijón på lørdag aften. Efter en times spil holdt gæster, der kæmpede for redning, 0: 1 efter Messi-målet, men de fik stadig fem mål. Fire af dem var Suarez og en Neymar. Tre mål faldt fra straffen.

Takket være otte mål i den sidste uge, returnerede Suárez til forsiden af ​​skydebrættet foran Cristian Ronald, som ikke spillede for Real på grund af skade.Og favorit i det lille derby på Vallecana var virkelig sveder for at vinde 3: 2. i de sidste par uger håbede han. Men de uventede tab i Barcelona, ​​der faldt tre gange i træk (selv i El Clásik og Real), returnerede ham til toppen af ​​spillet. Halvvejs ned og ni minutter før slutningen besluttede. Lucas Vazquez udlignet i 52 minutter.

„Bale var fænomenal i dag. Vi blev tålmodige og vidste, at vores spillere havde talentet til at træffe beslutninger.Vi startede miserably, men endte glimrende, „sagde Real ZineDine Zidane-træner, som blev skadet af Karim Benzemas næste angriber. fordi han kom tidligere i 35. runde. Forresten var Real den sidste i oktober efter 10. runde. Hans kuglebeskyttelse sluttede i 62. minut kort efter ankomsten af ​​angriberen Angel Correa.Takket være træneren Diego Simeone, der blev forvist til tribunen i kampen, var i hjemmekonkurrencen for femte gang i træk. By, henholdsvis. Bayern.

Sevilla besejrede Betis 2: 0 i byens derby og sluttede sin fem-kamp venter på ligaen spillet. Unaie Emerys hold har sikret det syvende sted for at sikre den europæiske ligakvalifikation.Men i Sevilla-derbyet kom styrken af ​​sit eget stadion tilbage til hende, og før torsdagens første kamp i European League-finalen mod Shakhtar Donetsk vandt 2: 0 efter målene Gameir og Coke. Så Betis har seks spil at vinde med byens rival, og ingen af ​​dem har scoret i nogen af ​​dem.

En stor konklusion blev foretaget af Athletic Bilbao. Selv fem minutter før kampen sluttede, tabte det baskiske hold 0: 2 på Levante-banen, men efter et mål fra Susaeta og San Jose vandt han i det mindste et punkt. Levante er stadig den sidste, og nu er han fire point væk fra Granada.