Sporting – Pilsen 2: 0, favoritten kontrollerede spillet, Montero gav begge mål

Plzen Det er ikke et godt resultat, fordi du spiller væk nevstřelila mål, men det er ikke håbløs. Favoriseret meste af kampen Sporting kontrollerede spillet, kunne han vinde mere forskel, men også kunne indsamle, når konklusionen lempet i koncentration.

„Velfortjent resultat svarer til forløbet af spillet. Indenlandske sætte to mål, havde en anden to hundrede procent chance, som du rådede Pære, „sagde Plzeň træner Pavel Vrba.

Efter 76 minutter af manglende střídajícímu syge hjerte til en anden sub Kovarik få centimeter og selv hans angribende partner Fødevaren skød ikke præcist.To gange inden for fire minutter med den bedste Liga målscorer efter pas Zeman henholdsvis Kovarik fik til hovedet, to gange ramte porten.

Dette hjem var den forreste ender nøjagtige. Montero, der tog over fra den sårede frygtede Dosta målscorer, åbnede scoringen seks minutter før pausen. Optisk overlegenhed har udnyttet hjem efter den tjekkiske hold tabte bolden i udbruddet. Sporting angreb derefter venstrefløjen.Ruizův spark udvidet akrobatiske position Coentrao og Montero havde savnet en lille nok plads og tid til at blive behandlet, og slutter ved målstang.

Montero så kort tid efter starten af ​​den anden halvdel straffe en anden lykketræf tab persille.

Selv før Sporting havde flere muligheder.

Allerede i det syvende minut Acuna sendt gennem bittesmå kalk og jord-spark til stínujícím Limberským fik til slut Martins. I en vanskelig position savnede han slet ikke porten. Pære Pilsen målmand og forsvar var heldige, at fejlen i deres kommunikation ikke endte i mål.

Pære Tolv minutter senere, tog hurtig handling mod Ruiz, som hurtigt fyret efter en ufærdig standardce.Selv om det har en „europæisk“ Pilsen målmand bare kigge tilbage til teknisk skud Acuña bag kalk, som børstede overliggeren. Det var den sjette forsøg derhjemme, til Victoria i 22 minutter havde statistikken til nul.

Han ændrede det omkring fem minutter senere og dens ikke meget og slet ikke aggressiv hovedstød efter Limberského centrum af Butcher. Gæsterne så var heldige at Fernandes ikke brugte selv en af ​​hans tre lovende skydning muligheder. I løbet af første halvdel fyret to gange udenfor var farlig efter pausen, når přesprintoval Hubnik og Pear stort hit igen.

målmand, træner Vrba, der tror på de europæiske cups holde Pilsen håber at gengældelse når skyllepumpetab i 65.minutter, Ruiz og indstilling undslippe Mathieu.

Viktoria zabojuje at gå videre til kvartfinalen den 15. marts fra 19 kl. I fortiden, to gange forgæves forsøgt at passere de otte-finalerne i Europa League i 2013 ikke var nok til Fenerbahce, et år senere i Lyon.

„To nul er ikke det værste, det er spilbare, men lad os se det i øjnene, at enhver individuel kvalitet var på modstanderens side. I gengældelse det ønsker at faste mål, fik vi fanget, „sagde Vrba.