Sparta Fodbold er kommet ind i eSports verden og opbygger et hold i FIFA

eSports er en branche, der har udviklet sig dynamisk i de sidste par år og har tjent store penge.

Spillere er professionelle, de i USA eller asiatiske lande er royalt betalt.

Konkurrence i action, strategi og sportsspil. Industriens globale rækkevidde anslås at være over en milliard mennesker, og eSports overvåges regelmæssigt af 340 millioner seere. Vi i Sparta begynder undertiden på ukonventionelle projekter. Vi tror, ​​at hele eSportsektoren også vil vokse dynamisk i vores land, ”sagde Spartan CEO Adam Kotalik.

Hold i FIFA-konkurrencer og turneringer har elite verdensklubber som Paris St.Germain, Manchester City, AS Roma, Ajax Amsterdam.

Sparta spurgte om at komme ind i verdenen af ​​computerspil hovedsageligt i Schalke, med hvem hun for nylig mødtes i europaligaen, og det tyske hold har allerede arbejdet i eSports. „Vi blev også inspireret af klubber, der er tæt på os med hensyn til regional og størrelse, såsom Legia Warszawa eller FC København,“ sagde Sparta-talsmand Ondrej Kasik. der har været involveret i spil siden 2004.

”På det tidspunkt var det et underligt samfund, nu underligt og stort fodboldhold op.Det er ikke længere sjovt for en håndfuld unge fyre, men en professionel industri, ”bemærkede Ladislav Dyntar, grundlæggeren af ​​virksomheden. „Sparta vil levere alle tjenester,“ sagde Dyntar.

Hvilket er grundlønnen for spillerne, evnen til at rejse verden rundt og turneringer, træningsfaciliteter, udstyr. „Bare alt, hvad spillerne er vant til,“ tilføjede Dyntar. ”Vi kommenterer ikke lønnen.”

Spartas computerspillere tager ikke pengene som rigtige. ”Vi taler om et andet niveau end i USA eller Asien.Uanset hvad vil det være uovertrufne forhold på det tjekkiske marked, ”sagde Kasik.

Nogle mennesker vil være i stand til at spille for Sparta i FIFA. Klubben har annonceret frister for online-kvalifikationer, der afholdes 7., 10. og 13. oktober. De top seksten spillere går videre til finalen, som afholdes offline i Letná.