Slovan Bratislava – FK Senica

Bekjempe den fjerde trinn på tabellen klarte sin overordnede Slovan Bratislava, at den innenlandske lekeplass beseiret av FK Senica høy 4: 1 (3: 1). Og økt sine sjanser i UEFA-cupen. Til Europa, den fjerde av ligaen blir, og Trencin som en vellykket runner Slovnaft Cup vinne ligatittelen.

4 minutter mer Soumah uten hell projisert fra Zreľáka reddet Sulla. Hlohovského rette spark slovanisti slått hjørnet. Etter ham Krnáč hodet overgår søyle og gjestene gikk inn i ledelsen 1 – 0 Senica. I det 18. minutt, vyšachoval Slav forsvaret Záhoráková etter Zreľákove passere doklepol Meszaros ballen i et tomt gate – 1: første

Om et minutt Soumah fant akkurat hodet Meszaros, vel etter Start spillingen nå Bet365 slutten belasého spillerens ball havnet i armene Šullovej. 23 minutter lurt Hlohovec wand slovanistickej porter. Kampen ble deretter flyttet mer til midten av banen og tilskuere på deres kommer. I den 35. minutt, etter en heading i šestnástke padlalopta på venstre ben Zreľáka at volejom Sully blåst – 2: første 43 minutter Milinkovičov teknisk žrdi forsøk endte ved porten til gjesten. I konklusjonen Kalabiška netrafil halv volley fra ballen og deretter umiddelbart etter høyt midt i interiøret šestnástky TRAFILO Zreľák volejom fra en tilsvarende stilling Bet365 Den beste mobil-appen som i sin første hit – 3: første

Slovan Senica nepúšťal til en reversering i kampen. Et langskudd i den 55. minutt, og presenteres Kalabiška Krnáč vyrážal hjørnet. 61 minutter Kalabiška funnet Majtánová hodet, men resultatet ble ikke endret selv denne gangen. I 75.

minutt et fint preštrikoval Soumah og rimelig godt på samme tid endte brått etter at landet lengst žrdi – 4: første

Om et minutt bygges ved en tilfeldighet Slav ytterligere mål Sulla. 78 minutter Mészáros scoret på en 5: 1, men denne gangen for offside. Av ślubnej posisjon etter 83 minutter Hlohovec lurt Čikoš. Angriperen vertene trolig også var ikke fornøyd. I det siste minuttet av en skikkelig gaming tid ut Kona. Meget god sjanse endte på sorg vert Golo. Slovan Bratislava slå på det innenlandske torv Senica 4: 1 (3: 1), og byttet den for 4 til bar Bet365 Skriv inn din e bord Fortunaligy.