Satoranski hjalp Washington med at besejre Cleveland og spillede 34 minutter

Cleveland startede uden alle stjernerne ledet af LeBron James, der har en skadet ankel. Washington, men også hans startopstillingen sat på kun i begyndelsen og derefter træner Scott Brooks havde spillet især basketballspillere kæmper for plads og en større rolle i teamet.

Den største plads fik Satoranský at der allerede i det syvende minut blev erstattet kaptajn John Wall og På banen brugte han næsten resten af ​​spillet. Det mest synlige var i første og andet kvartal, da han spillede på nybegynderens post.

I disse øjeblikke var han en af ​​de bedste spillere i hjemmeholdet. Nå gennemført spillet, og han sluttede ofte udført og effektiv aflevering bag hans ryg.

Så fik han endnu en chance quarterback Donald Sloan, Satoranský flyttet til vingen, hvor der var så meget at se og fokuserede især på forsvar.Kampen endte i smerte for Sheldon Maca, som i øjeblikket er i Washington fremstilling blomstrede. Lovende wing kan tilsyneladende brudt akillessene og venter på ham pause.

En anden af ​​Satoranského rivaler i kampen om minutter Tim Frazier stadig lyske heler og selv i den tredje preseason kamp, ​​han kunne finde.

De bedste skytter alternative vindere var Jodie Meeks og Carrick Felix med 13 point og Kelly Sloan Oubre Jr. leverede 12 point og Bradley Beal havde brug for de 11 point kun ni minutter

Cleveland til felt sendt blot ni mænd, alle tæller i grunddrejning:.

Brug den guidede Jeff Green da han underskrev 19 point og syv rebounds, har John Holland samlet 14 point og diminutive quarterback Kay Felder lykkedes 12 point og 11 assists.Kyle Korver bidrog 11 point, men ramte kun en af ​​hans skud for tre point.

De to unge europæiske spillere, der kæmper for en plet på vagtplanen Cavaliers fik plads i rapporten. Tyrkisk wing Cedi Osman lykkedes seks point, seks assists og fem rebounds, Kroatisk Ante pivot Žižice tilføjede syv point og syv rebounds.

Cleveland tabte tredje kamp før den nye sæson, mens Washington indsamler kun sejr. En anden duel venter ham i nat fra onsdag til torsdag, vil præsentere i Miami.