Prominentka Sharapova. Gleaming biler, beskyttelse og en tidlig ende

tjekkiske tennisspillere efter den første dag føring over Tyskland i Fed Cup 2: 0. Karolina Pliskova glad uddele interviews med journalister, på banen med sin ketsjer i hånden uddannet, Maria Sharapova.

I mellemtiden ler brug meste landshold, men den russiske tennisspiller betaler i Stuttgart for prominentku af arrangørerne på det bevogtede retten frigivet.

Det er her Sharapova sidste år vendte tilbage til kredsløbet efter en 15-måneders doping pause. Så strode op til semifinalen, hvor utilstrækkelige i tre sæt til franskmand Mladenovicovou. Det syntes, at efter en lang pause, Sharapova piskes tilbage blandt eliten. Hjem

Senere begyndte han at opleve hyppige helbredsproblemer Top 10 WTA at holde sig væk.Tværtimod er det for øjeblikket i den femte.

Så jeg havde i år arrangørerne af Stuttgart turneringen fem gange Grand Slam vinder tildelt et wild card. Stadig dejlige blondine resolut erklærer: „Jeg ønsker at igen opleve den store følelse af sejr.“

I Stuttgart med en samlet sejr jublede tre gange. Byen og arrangørerne elsker det takket være sit langsigtede partnerskab med Porsche. I det polerede sportsvogn også lige før åbningen Mace zigzag mellem kegler, kredsløbet sank og tidligere Formel 1 kører Mark Webber.

Men det var Sharapova fra Stuttgart vise alt. I første runde kompromisløs hun los tilskrives syvende spiller i verden Caroline Garcia.Efter mere end to og en halv time spillede Rusland med sin „turnering“ efter at have tabt 6: 3 6: 7 (6: 8) og 4: 6. „Jeg forventede en meget udfordrende kamp, „Sagde Garcia, som kun er blevet den tredje spiller til at besejre Sharapova i Stuttgart. Kerber og Mladenovic har også gjort det.

Bare i byen for de luksuriøse Porsche- og Mercedes-Benz-biler ønskede Sharapova at starte en ny genstart. Mod Garcia viste hun fremragende tennis, der oversteg hårdt arbejde.Men det ophørte gradvist at arbejde med lang træk.

Han mener stadig, at han kan samle de mest værdifulde trofæer over hovedet under Thomas Hogstedts medstjerne. „Det ville være tåbeligt at sige, at jeg vil vinde mindre turneringer, fordi jeg har kæmpet så mange sejre så mange gange,“ sagde Sharapova. „Jeg vil gerne føle den følelse igen. Og jeg skal gøre det for det maksimale. “

Crate Sharapova er nok den mest. I sidste år var Roland Garros nødt til at jonglere – de fik ikke et vildt kort fra arrangørerne. I juni kan han stadig kæmpe i Paris for et andet stort trofæ.Men med den nuværende status på stigen, vil det være en meget udfordrende tur i koppen.

Det er blevet afprøvet i Stuttgart.