Pilsen i Brno, den berømte Trpišovský i Liberec. Dette er weekend skud

Efter fredagens løb mellem Sparta og Jablonec spilles der fem kampe på lørdag, de resterende to spil er på skema søndag.

Der er meget i hver kamp. Pilsen lyver, snubler, snubler. Efter hendes fiaskoer blev Slavias chance for at forsvare sin titel åbnet. Mænd fra tredje til sjette plads skriger for kopperne. Og otte hold fra anden halvdel af bordet spiller en redning.

Pilsen vandt efteråret med fjorten punkter foran Olomouc og Slavi, og efter første forårsrunde er føringen på mesteren steget.Men siden da kløften mellem den første og anden aftager.

Lederen lørdag aften for at præsentere i løbet af den sidste af Brno, Slavisa overskrift til Liberec, som er femte. „I de tjekkiske liga forskelle mellem holdene er ikke så stor, selvom placeret på modsatte poler i tabellen. Vi spiller om titlen, Brno for deres liv, „siger Plzeň træner Pavel Vrba.

Hans hold fire gange i træk vundet, Brno seks gange, og i de sidste fem kampe kunne ikke score.

“ Jeg kender situationen. Foråret er lidt mere kompliceret for os. Vi skal score hundrede procent for at slappe af inden slutningen af ​​sæsonen, „sagde Vrba. „Men Brno er bestemt ikke en lys modstander.Det har vist sig at Slavia, som vandt kun fordi standardce. “

Plzen i sidste runde bundet med Sparta, da det lykkedes ham at komme op efter en hård første slag i form af to mål.

„Det er en kæmpe lærestreg for os. De næste halvfjerds minutter, som vi var i stand til at sammenligne, hjulpet os meget, „siger Willow.

Han ser lørdag før midnat…

Hvilke andre spil?

Krymp af nybegyndere. Olomouc er tredje, Ostrava sidste men en. Men nuværende form har den bedre af de sidste fire kampe vundet ti point.

„Sigma er et hold spil, som er i stand til at holde bolden konstant kombinere og leder efter smuthuller i forsvaret, og det er en succes.Hvis du vil have succes, er vi nødt til at forstyrre denne kombination og slå deres våben, „sagde Ostrava træner Bohumil angreb.

Olomouc træner Vaclav Jilek ikke to kampe på bænken for fornærmelser dommer i den foregående kamp i Jablonec. På grund straf for kortet og vil savne Texl Jemelka.

„Det er en af ​​de mest prestigefyldte match for fans og for os. Vores mål er at ringe at rehabilitere de sidste hjemmekampe, da vi tog det eneste punkt, „sagde Jilek.

Den russiske angriber Kabajev fra Bohemians sætte i de sidste to kampe med Jihlava fire mål i efteråret ramte et hattrick.

„fans forventer af os tre punkter, fordi de har vænnet sig til at vinde hjemme i foråret.Vi kan sige, at vi har en klar favorit, „sagde hjem træner Martin Hašek.

Jihlava foråret vandt de første fire kampe, men i de andre fire vandt bare to point. „Hvis vi ønsker at lykkes, må vi bringe en lige så flittig præstation, som hovedsageligt er til stede i hjemmet Bohemians spillere,“ siger assisterende Michal Šmarda Jihlava.

Hjem nødvendigvis brug for at vinde, ellers kan det falde på nedkørslen position. Gæster eventuel sejr stort set sikrer redning.

„Dukla præsenterer en god kombination leg, og det er meget uregelmæssig modstander. Lost hjemme med Jihlava, vandt i Ostrava, Liberec og mistede et beat, „bemærkede han træner Michal Kordula hjem.

“ Slovakiet er en fæstning. Arbejdsområdet afspejles også i teamets arbejdsstyrke.Bedre end tidligere vindende præstationer skal gøres. Jeg tror, ​​at vi har forberedt os godt i ugen, vi vil bekræfte det, „siger Jaroslav Hynek, coach Dukly.

Hvis hjemmeholdet vinder, vil de tage et afgørende skridt mod redning. „Mod Zlín, hvem er på bordet som os, skal vi vinde med maksimal koncentration og indsats fra første til sidste øjeblik. Hjemme har vi brug for at få tre point, „sagde træner Jozef Weber.

Zlin er punktet bag Boleslav og kun tre point fra afstamningspartitionen. „Vi er stadig i en vanskelig situation. Vi tabte to point i sidste runde i Jihlava. Vi kunne have været stille.Hvis du gentager en lignende præstation som i forrige runde, eller i Slavia og vi håber at lykkes, „siger Zlin træner Vlastimil Petržela.

Karvina mistet alle tre indbyrdes ligakampe og gav dem et enkelt mål. For en uge siden, bukkede under efter en kamp på Slavia 2:. 3, som var hendes første tab i foråret

„Det er sådan et paradoks, at selv om vi er en uge siden i foråret for første gang tabt, så vi ville bare strøm fra Slavia kunne starte og hjælpe os i slutningen af ​​ligaen. Det er, hvordan vi ønsker at spille igen mod Teplice. Hold bolden, skal du ikke være bange for at spille, kombinere, „ønsker karvinský træner Josef Mucha.

Teplice ikke bekymre sig om redning, kopperne er ikke langt.

Den femte af et sekund, tæppebanker hjul for mange aktører krydret stof.Den berømte træner Jindřich Trpišovský led Liberec i december sidste år, og i januar flyttede han til Slavia med hele implementeringsholdet. Med ham tog han ryggen af ​​målmanden Kolar med vagten Kúda. I løbet af efteråret led Slavia fra Liberec til sin langtidsspiller og manager Jan Nezmar.

„Jeg ved ikke, hvad jeg kan forvente, jeg går til Liberec for første gang som modstander. I de to og et halvt år, hvor jeg arbejdede der, ved jeg, at der stort set er hver sten, hvert sted på stadion og alle. Følelser vil være forskellige, især før spillet. Jeg har aldrig spillet sådan et spil. Begge hold er meget. Vi skal vinde for enhver pris, vi har brug for tre point. Men fra min egen erfaring ved jeg, hvor svært det er at vinde.I løbet af disse to og et halvt år, vi havde mistet blot tre ligakampe, „sagde Trpišovský.

“ Slavia går op i resultater i ligaen, kom ind i en kamp om titlen og zadařilo hende i semifinalen Cup. I øjeblikket den største kraft, der kunne afgøre kampe i anden halvdel og vinde, selv om der endnu ikke er blevet pummeled modstandere legerum. Der er forskellen spiller Stoch, „sagde Trpišovský Liberec efterfølger David Holoubek.