Philadelphia og Golden State foregår. Wade og Ginobili kan ende op

I den femte runde af første runde besluttede han at vende tilbage fra pause. I tredje kvartal var hjemmet 34:20. Måske var kampens vigtigste øjeblik angreb af gæst Goran Dragić på hovedet af Ben Simmons: Hjemmet blev straffet teknisk og derefter ramt de tre til 54:48. Og så begyndte de deres angreb. I slutningen fordoblede Miami sig til otte point forskel, men hjemmepressegruppen faldt ikke og snuble for bevægelsen. Marco Belinelli hjalp 11 point, da han mestrede pres fra de endelige sanktioner. Robert Covington fik 10 point. Canadisk erstatning Kelly Olynyk var den bedste Heatspiller med 18 point, otte rebounds og seks assists. Tyler Johnson tilføjede 16 point og Goran Dragič scorede 15 point.Justise Winslow tog sig af 12 point.

Tre medlemmer af de fem grundlæggende Heat har haft en kamp for at glemme, hvem helt sikkert elske. Førte ikke til Hassan Whiteside – bedst betalte spiller på holdet har samlet to point og fem rebounds. James Johnson har kun scoret fire point. Josh Richardson tog også en forvredet skulder, to minutter senere, akkumuleret tre personlige fejl.

Heat sæsonen slutter – og Dwayne Wade šestatřicetiletého måske endda hele karriere. Tre-tiden mester af NBA, hvis plads i Hall of Fame, ingen tvivl om, i anden halvdel af sæsonen offentligt overvejede sin pensionering sport pensionering.

„Jeg kunne sandsynligvis bede om en bedre slutning, er det ikke?“ Sagde Wade, der Florida i februar, efter at handlingen tilbage til Chicago og Cleveland.Tirsdag scorede han 11 point og fem rebounds og assisterer, men han vendte kun fire ud af 15 missiler fra banen. Philadelphia spillede for 15 år siden, hans første NBA spil. Hjem

Dette hjalp betydeligt underbyder veteran Al Horford som forfatter til 22 point og 14 rebounds. Terry Rozier succes bidraget 16 point og fem assists, Jaylene Brown 14 point og Marcus Morris 10 point og otte rebounds.

Boston havde i de sidste minutter af den lidt overhånd, tillod Bucks på det mest tre-punkts forskel (efter 84:87 donášce Eric Bledsoe) og scoringer forsikre kast.

„Nederlaget kommer efter mig. Jeg har kun konverteret halvdelen af ​​missiler, „sagde Adetokunbo selvkritisk.

Næste Golden State, skal til New Orleans.Forsvarere af titlen i den femte duel derhjemme spillede San Antonio 99:91. Og måske blev den argentinske ikon af Manu Ginobili assisteret på den sidste basketballaften. Vingplanken, som vil være fyrre og en om sommeren, har dog ikke annonceret andre sportsplaner – som det er tilfældet i de seneste år.

Krigere har sat deres hjem til forsvar, med kun to spillere i nederlaget. LaMarcus Aldridge lykkedes 30 point og 12 rebounds, Patty Mills tilføjede 18 point. Ginobili og Kyle Anderson lukket sæsonen 10 point.

Spurs ikke passere blandt de otte bedste hold i NBA kun femte gang i de sidste 21 sæsoner, og måske en af ​​en lang æra sluttede.I løbet af sæsonen spredte klubben information kaos omkring Kawhi Leonards sårede slæbebåd og spekulerede om muligheden for hans udveksling.

De sidste tre kampe med Golden State blev også savnet af coach Gregg Popovich, til hvem en kvinde døde. Holdet blev overtaget af den italienske assistent Ettore Messina.