Ostrava meg akarja védeni álláspontját a tavalyi szezonban

Baník Ostravában egy új első bajnoki szezonra lépnek, azzal a céllal, hogy visszaszerezzék az elit hatot, és megismételve a csoport harcát a címért. A klub, amely az ötödik helyen végzett az elmúlt szezonban és részt vett az Európai Liga előzetes fordulóján, hiányzott a Mlada Boleslav elleni rájátszásban, és megpróbálja építeni az előző évi rangsorban. Kilenc év elteltével Baník befejezte az asztal felső felét, és bejutott a Kupa döntőjébe, ahol elvesztette Slavia-t.

„Tavaly egy kicsit korbácsoltunk magunkat. Tavaly senki sem gondolta volna, hogy a Banik olyan magas lesz. Alázatosan járunk az új szezonban. Úgy gondolom, Bet365 sportfogadás bónusz hogy megerősítettük az általunk érdekelt játékosokat. „Úgy gondolom, hogy erősebb leszünk, és a hatodikért tudunk harcolni“ – mondta Michal Bělák, a klub ügyvezető igazgatója egy sajtótájékoztatón ma.

Bohumil Páník edzője edzője, aki nyáron meghosszabbította a szerződést a következő szezonra, három újonnan érkezett megérkezett: Rudolf Reiter Bohemians 1905-ből, Milan Lalkovič Olomoucból és az Opava Tomáš Smola legjobb lövője. Dyjan Carlos de Azevedo (Párizs FC), Filip Kaloc és Josef Celba (Vitkovice) és Jakub Pokorny (Hradec Kralove) visszatértek a csapatba. Ezenkívül a klub vezetése új szerződéseket írt alá Milánó Barošdal és Jan Laštůvkával.

„Tavaly a valóság magasabb volt, mint amire számítottunk. A feltételezés, hogy a csapat erősebb lesz és meg tudná védeni a tavalyi pozíciókat, itt van. Mert megerősítettük álláspontjainkat, ahol szükségünk volt rá. sikerült meghosszabbítania a szerződéseket Barošdal és Laštůvkával, és a csapat egy ideig együtt volt, és azt mondanám, hogy nagyon jól jár ”- tette hozzá.

Senki sem hagyta el a bajnokságot. Ez Jakub Šašinka távozása a Karviná vendégszereplésének, Matěj Helešic védőnek lesz a České Budějovice-ban.

„Azt hiszem, a klub tapasztaltabb lesz, és Bet365 online fogadási útmutatók biztosabb lesz abban, hogy az új játékosok beilleszkedjenek. Ha megismételjük ugyanezt a helyet, mint az idén, akkor azt is szerettük volna. Tudjuk, hogy semmi egyszerű nem várható. és a birkózás a meccsből ”- mondta Marek Jankulovski, a sportklub igazgatója.