Obradovic stilhed. Coach legend skal skuffe 18.500 beundrere

Vi finder ikke urserien. Real Madrid med Darüssafakou Istanbul, CSKA Moskva med Basconia og Olympiakos Pireus med Anadolu Efes Istanbul er de tre vindere. Interessant, men…Panathinaikos går i fjerde kvartal fra fjerdepladsen efter lang sigt, Fenerbahce femte.Rivaliseringen mellem den græske og tyrkiske samlet er tiltalende i sig selv, især når under det tyrkiske mester af græske Kostas Slukas spillet

tjekkiske fans naturligvis ønsker at vide, hvordan man Fenerbahce fører Jan Vesely -. Chauffør Panathinaikos er også en amerikansk pivot Chris Singleton , med hvem han mødte i Ostrava indfødte Washington Wizards.

Og så er der den vigtigste motiv. Zeljko Obradovic, coaching ikon og den mand, der efter mange år i Panathinaikos flyttede ind i toppen europæiske Fenerbahce.

De fortsætter med at tilbede i Athen. Han venter stadig forgæves på sin første sejr som gæst. Han forsøgte at gøre fire gange.

„Det er bare en statistik.Disse er for journalister, du er ikke for mig, „Obradovic sænket presset fra den sorte serie.

Slående mod Panathinaikosu er ikke for meget for ham. „Det er en af ​​de ting, du ved, vil ske før eller senere. Nu mødes vi for første gang i play-offen og nogle gange i fremtiden, vil begge klubber slå Final Four, måske endda i finalen. Dette er bare livet, „siger en 70-årig serbisk træner om sit job. Halu O.A.K.A., hvor 18.500 entusiastiske fans går til basketball, skal stoppe mindst en gang.Serien begynder i den græske hovedstad tirsdag og torsdag spilles fra 20.00

I basketball er lettere opgaver i det aktuelle euroligové sæsonen gik athenske fra en hjemmekamp besejrede kun én gang -. Være nok i en duel neprestižnějším, bukket under Olympiakos Piræus.

med Panathinaikos Fenerbahce hjemme i december lykkedes 81:70 når quarterback Nick Calathes blinkede af berømte figurer af 16 point, 11 assists, otte rebounds og fem overskud.

Turkerne besejrede i januar, da de dominerede 84:63. Kampen tilhørte ham bedst for Jan Vesely (13 point).

Den gamle sandhed, men sandheden er. Afskaffelsesdelen er en anden konkurrence. Obradovic er klar. „Play-off er den bedste del af året.Vi spiller mod et hold, der blot ved, hvordan man drage fordel af hjemmet. Med alt, hvad der går med det. Og selvfølgelig Panathiaikos er generelt et godt hold, „forblev Obradovic diplomatisk.

“ Men gode er, at alle vores spillere er sunde, selv om nogle af dem havde et par træning sidst gå glip af, „sagde han på en pressekonference .