Norwich City – Swansea City

På den syvende gang det endelig lyktes! Norwich hjemmelaget ett mål Howson Welsh Swansea og dratt på henne på ett punkt forskjell. Kampen tilbudt mange sjanser og seere, som fant sin vei til Carrow Road ganske lei.
Siste hjemmekamp liga seier den 12. september, da de beseiret rookie Bournemouth 3: 1, siden venter på den tre-punkts gevinst forgjeves. Verken Swansea på det var ikke bra. I sju runder vant han bare en gang.
Norwich zazlobil første gang i det tiende minutt etter en heading Jerome, men Fabianski mellom stengene ikke gripe inn. Polsk keeper, men like Ruddy på motsatt side, ikke altfor opptatt. Kampen var cagey målløs etter halv tid og fullt samsvarer med kurset.
Forbedring var ute selv etter bytte side. Opptil 66 minutter Sigurdsson ubehagelig forandret retning skutt, men ballen til slutt ledet snevert neste. Kort tid etterpå måtte han trekke den perfekte behandling og Fabianski, skutt Brady gikk på en corner. Og han endelig falt eneste målet i kampen. Overspent spark tilbake foran mål Mbokani og Jonathan Howson vant Lukasz Fabianski – 1: 0 for Norwich. Det kan ikke si at det ville være Bet365 bonus å holde en kanari fortjent, Swansea styrte spillet mer, men over bolverk hjem er svært vanskelig å håndheve. Swansea Bet365 bonus og Vervekode etter målet og faktisk samlet resten av kampen kunne ikke få opp til hastighet, ikke noe press, enn si sjansene er du ikke, og på Carrow Road mistet nærmest rozdílem.Bournemouth hele kampen med Newcastle klart bedre, men til slutt spillet neodnáší even punkt. Motstanderne outshot 20-2, i hjørnene vunnet 16: 0. All men sjansene folierte blokkerer propp eller utmerket keeper Rob Elliot. Magpies å produsere Bet365 bonus og Vervekode de ønskede tre poeng kunne en eneste offensive tiltak, som etter Wijnaldumově pass slått Ayeze Pérez.
Kirsebær allerede i fjerde minutt ristet Joshua King, som blir avfyrt fra en vidvinkel, men Elliot måtte trekke en tung aksjon. Kongen var den farligste spilleren i første halvår for hjemmet, etter tjue minutter, forsøkt seg på den Bruk vår link for å få den beste Bet365 Poker bonus andre siden, men igjen keeper Magpies vinne.
Omvendt, Newcastle var helt nøyaktig, de praktisk talt første arrangementet er nå avsluttet mål. Forsvarsbournemouth bekreftet sin utrolige sårbarhet, var Perez i stand til å slippe gjennom ballen Wijnalduma opp før Federeciho. Han får skuddet rørt, men veien til målet hindret henne.
Bournemouth, men det forstyrrer ikke, fortsatte hjemme i en klar overlegenhet, som de nesten nedbetalt.

Dessverre for fans til Goldsands bare nesten. Kongens header gikk Elliott Smith kanon morgen etter en corner igjen slikket tverrliggeren. Den beste behandlingen kan erstatte keeper Newcastle Fielding grunn av skader til Tim Krula forlot trettini minutter, da Gosling header gikk refleksivt og med stangen på.
Etter pause så det ut som om spillet bare fortsatte jevnt. Mens det er sant at Bournemouth har utviklet sitt press på det aller høyeste tenkelig maksimum. Tretti sekunder etter starten header i mål, Ritchie og Elliot igjen reddet. Gosling header etterfulgt av en serie zblokovaných raketter – Newcastle han fortjente en straff.
Han kom nesten fem minutter etter snuoperasjonen Bet365 Skriv inn din e når Ritchie kors truffet nær porten Gosling, men Stanislas var ett hundre prosent sjanse til å hamre ballen i nettet. Han sparken, men også for høyt. Bournemouth var klart overlegen og i de resterende minutter, men faren for spillene sine helt forsvunnet.