Memphis slap af med træner Fizdal. Han rystede sine konkurrenter

Grizzlies efter at have tabt til Mika Conleys midtbanespiller er begyndt at tabe, og før nederlaget med den svage Brooklyn har de allerede haft syv nederlag i linjen.

I løbet af kampen lykkedes det også ikke kun at miste op til 18 point, men også tabte Chandler Parsonens vinger, som begyndte at knuse deres knæ under kampen. Memphis faldt til retræte og vendte tilbage til kampen, men Gasol kom ikke tilbage til banen. Grizzliesne tabte til sidst ti point og deres række nederlag nåede otte i træk. Selvom han kun spillede 28 minutter, var Gasol den bedste scorer af sit hold med 18 point.Fortsætter med at lede sit hold i den samlede statistik for point, rebounds og hjælper.

„Jeg tager personligt, at jeg ikke spillede, men jeg forsøgte at opmuntre sine holdkammerater. Jeg var frustreret, især kender grunden til, at jeg er i den sidste ende ikke spille, „sagde han efter kampen Gasol.

Med hensyn til de Grizzlies allerede pre-season snak om mulige store ændringer i en aldrende trup og eksperter betragtes som den vigtigste kandidat til at erstatte bare den indfødte fra Barcelona. Gasol Desuden er der i de seneste uger, han gav udtryk for kritisk til forsvaret af sit hold, og kemien mellem spillerne.Han kunne ikke lide, at holdet var i forud for denne sæson, meget ændret, og det er så svært at holde den samme atmosfære som i de foregående år.

Træneren David Fizdale i en post-match interview sagde, at han bare ville se, om den forsamling, der forskellen i scoren er faldet, kampen kan vende. Desværre fungerede det ikke. I en direkte forespørgsel på Gasol tilføjede, at det var ikke ham overhovedet.

„Nogle gange som en træner, du nødt til at tage en risiko, og du en eller to spillere vred. Dette er en del af mit arbejde. Jeg er nødt til at stå op og forsvare det. Jeg ønsker blot at vinde, intet andet bag det, „sagde Fizdale.

Gasol havde som den vigtigste stjerne af holdet efter kampen i lang tid til at svare på spørgsmål om hans fravær i fjerde kvartal.

“ Jeg ved ikke, hvorfor spillede jeg ikkeMåske er det aldrig sket for mig, og jeg kunne virkelig ikke lide det. Når jeg ikke er på banen, føler jeg mig uhensigtsmæssigt for holdet. Træneren ved sikkert, at jeg bryr mig mest om dette. Jeg er vred, men jeg er nødt til at nærme det positivt, „konkluderede interviewet toogtredive omdrejningspunkt.

At holde Grizzlies Men tilsyneladende bygget til sine spillere, når de på mandag eftermiddag overraskende fyret træner Fizdala og erstattet af sin første assistent JB Bickerstaff.Der er spekulationer om, at en af ​​årsagerne til ophøret af samarbejdet med Fizdalem var bare et dårligt forhold til Gasol.

Frigivelsen třiačtyřicetiletého Fizdala kan ikke lide Cleveland LeBron James og Dwyane Wade, der oplevede Fizdala som assistent under sin tjeneste i Miami.

de skrev, at afskedigelsen af ​​den populære træner forstå og udtrykke sin støtte i fremtiden.

Steve Kerr, træner for det regerende NBA mester Golden State Warriors, Memphis indkaldt til et chok. „Jeg tror, ​​David Fizdale er en af ​​de bedste trænere i ligaen. Han er en god fyr, han er smart. De har et såret hele hold, Mike Conley er ude af spillet.Hvis du savner de bedste spillere, mister du, „sagde Kerr. Fizdale ledede Grizzlies i marts sidste år og havde en næsten afbalanceret score på 50 sejre og 51 nederlag. Sidste sæson faldt holdet i den første runde af NBA-play-off-serien med San Antonio.