Meget aktiv Kreuziger. Paris-Nice er den syvende, den nye leder er Sánchez

Trio flygtninge sidst undladt at fange nogen, etapovým vinder blev Jonathan Hivert Team Direct Energie før Louis Leon Sanchez fra Astana, der vandt den gule trøje som leder af løbet. I denne tredje parti var Remy di Gregorio fra stalden Delko Marseille.

Omkring 38 sekunder senere ankom med en stor gruppe af store favoritter af løbet og med Roman Kreuziger. Og da den tjekkiske rytter var i spidsen for feltet allerede i terminaler to foregående etaper, rykkede op gennem bonifikačním sekunder på dagens præmie for 7. plads samlet.

„Det vil være et nervøst scene, og mens du er der et par bakker i slutningen, „sagde han før starten af ​​tredje fase, som efter 210kilometrové pilgrimsfærd indføre ryttere fra Bourges i Chatel-Guyon. Bare på den sidste top 3.Kategori adskilt 24členná gruppe, hvor de var, og Kreuziger og holdkammeraten fra stalden Mitchelton Scott (tidligere Orica), colombianske klatrer Esteban Chaves.

Den tjekkiske rytter da har arbejdet hårdt i hovedet og ikke stoppe det, selv om 17 kilometer før mål sprang trio Hivert, Sanchez, Di Gregorio, hvis bly voksede til 55 sekunder.

Kreuzigerovo bestræbelser på toppen af ​​gruppen, efter at den var konstant forstyrret af „infiltratorer“ fra Astana, og beskytte Sanchez i angrebet på den gule trøje franskmand Démareho.

De sidste kilometer er en flok forfølgere er forlænget med en anden stor gruppe af fragmenteret feltet, herunder Simon Yates, en anden af ​​lederne af holdet Mitchelton Scott.Fælles indsats dog føringen kun reduceret den førende trio.

Jonathan Hivert Således efter en samlet sejr i Tour de Haut Var (Europa Tour kalender) nåede langt mere værdifuld worldtourovém triumf ved den prestigefyldte turnering. En Louis Leon Sanchez udarbejdes i det samlede klassement 28vteřinový foran sekund Demar.

„Ahead i dag skabt en rimelig god gruppe, og feltet er meget gav os selv, men i de sidste kilometer igen samles,“ siger den dag Roman Kreuziger . „Desværre vi ikke gøre lidt taktisk, og da jeg forlod gruppen Chaves Sanchez. Jeg tror, ​​at han vil gå i morgen i enkeltstart fortræffeligt. Men med rette form, jeg kan være tilfreds.Også, som et team, har vi åbnet kapløbet godt, men i dag ikke gik til Simon Yates bedst. Vi har stadig store bjerge til Esteban som en backup, hvor jeg kan være mig. “

På Paris-Nice kapløb med Kreuziger vendte han tilbage for første gang siden 2011.“ På det tidspunkt jeg stadig red til Astana. I de efterfølgende år, jeg springer det modsatte, regelmæssigt konkurrerede i Tirreno-Adriaterhavet. Nu er der en forandring, og jeg fulgte hende meget glad, fordi det Paris-Nice er faktisk et hårdt løb, men jeg følte meget gode minder, i 2010, har jeg også haft den hvide trøje for den bedste unge mand. “

begyndende ved Abu Dhabi-løbet, hvor han i alt tog 14.I stedet tilbragte Pilsen cyklisten den næste uge på grund af det ugunstige vejr snarere i gymnastiksalen og garagen på ergometeret. „Jeg ville ikke risikere forkølelse før Paris-Nice,“ forklarede han. Etienne.