Koukalova er i kvartfinale i Katowice, Hradecka går i udlandet

niogtyve Hradecka, hvem der skal vinde over Kucova hjulpet otte esser, bør på grund af processen være i den nye udgave af verdensranglisten efter en lang tid til at vende tilbage til de bedste hundreder. I sin nuværende WTA ranking 110th spiller sidste dukkede op i august 2013.

Koukalová vil spille den første kvartfinale i sæsonen

klára koukalová besejrede Vera Zvonareva i Katowice fra Rusland 6: 1, 6: 4 og for første gang i sæsonen, avancerede til kvartfinalen. Hendes næste rival vil være enten hjemlige turnering nummer et Agnieszka Radwanska eller tysk An-Sophie Mestach.

treogtredive Koukalová så forbedret mest i år, hvilket var kun tre praksis i anden runde.. Med Mestachovou til WTA stadig neutkala med favourised Radwanski to eksisterende kryds matcher ikke modtaget eller indstille

Tipsarevic reddet vinde returnere

Drama lykkelig slutning brugt serbiske tennisspiller Janko Tipsarevic singler i de to første operationer af tumor i benet. På tur ATP en tidligere ottende spiller rankings spillede single for første gang siden oktober 2013 og i første runde af leret turnering i Houston afværget to match punkter, før fejrer sejr over brasilianske Guilherme Clezar.

En tredive Tipsarevic eksperimenteret med en godartet svulst i hans ben 17 måneder. For to uger siden i Miami for første gang spillet en betydende kamp – i dobbeltværelser med Novak Djokovic, men de mislykkedes.I Houston tirsdag han brugt på retten to timer og 38 minutter uden synlige helbredsproblemer. Clezar spillet 6: 4, 3: 6 og 7: 6.

Kirurger men ikke indfødte Beograd garantere, at det yderligere tumor vokse. Hvis han vender tilbage, bliver han nødt til at holde op med tennis. Den tredje operation ikke var muligt.

„Mit liv er ikke i fare, men tennis jeg vil ikke være i stand til at spille. Dybest set i den anden operation tog de 80 procent af min fod. Det er derfor alt tog så lang tid, „siger Tipsarevic, vinder af fire ATP-turneringer i single og medlem af det vindende hold i Davis Cup i 2010.

“ Nej, jeg er ikke kommet, at jeg ikke har spillet så længe. Jeg var nødt til at vinde, men han troede det ikke rigtigt.Mens du sværger ud af den vindende forhindem på stativet, synes det at være det modsatte, „smilede han. „Hvis jeg ikke vandt, ville jeg være meget ked af det,“ tilføjede Tiparevic. Kvartfinalen spiller mod Santiago Giraldo i Colombia.