Kladno er i semifinalerne. Den afgørende præmie gik i forlængelser

I modsætning til tirsdagens hjem duel med Jagr på isen syntes at øge sine chancer, hvis yderligere fremskridt Knights gribe ind i dæmningen.

Som i de første fire Slam-serien netop passeret den første udskiftning. Ifølge reglerne har brug for at deltage i kampagnen rundt for at spille for Kladno 15 spil, i øjeblikket er der šestačtyřicetiletý anden mest produktive spiller i NHL historie til hans ære ti.

Jagr vendte tilbage til Kladno i slutningen af ​​januar i Calgary, hvor han var fra December det sårede knæ lod ikke gå. Han trådte ind i bøjlen og spillede fire fulde dueller. I det femte spil i den 50.runde på Feb 17 hjemme mod Havirov det allerede i tredje minut af spillet bankede indgriben angriber Marek Sikora på tavlen.

Jagr forlod spillet rystet med en sønderrevne sår i ansigtet og frem for alt for at genoprette en ledbåndsskade i sit højre knæ og beskadigede menisken . Han savnede de to sidste kampe i basen. Med andre dueller klatrede han op til åbningen af ​​en anden og femte duel på 2:. 2 i kampe savnet, fordi det ikke respekterer vigtigheden af ​​kampen for at indtage en plads på arbejdstidens placering

Hans nuværende tilstand har kommenteret på onsdagens indvielse af Hall of Fame Kladno hockey . „Jeg var hos professor Kolar.For at være ærlig, det gør ondt, men på den anden side, ifølge professor Kolar jeg kan gøre to dage af lys til at træne eller at begynde at øve, „sagde Jagr.

“ Det er rigtigt, at i løbet af de fjorten dage, selv i måneden da jeg spillede i Calgary, så begyndte jeg fem kampe og var en anden pause, og jeg kunne ikke gøre noget forfærdeligt og mine ben gik halte.Når jeg går til at gøre noget eller gå skøjteløb, så belastningen på knæet mere, og jeg føler ikke meget godt, „sagde Jagr.

“ Jeg langsomt begynde og håber, at vores spillere komme så langt som muligt, og give mig en chance for at år selv i gang, „siger Jagr, som hvis slutningen af ​​sæsonen i Kladno har mulighed for at have alternative starter i den ekstra liga Trinec.

i Prostejov var ved at miste Kladno fra det sjette minut efter magtspil Tref tidligere Kladno angriber jan Rudovského, men for 110 sekunder sammenlignet Jakub Strnad og i det 12. minut vendte staten František Matula. Indenlandske Hawks afgjort efter 93 sekunder af den anden periode takket være Matthew Venkrbcovi.

Kladno returneres i 47 linjer.minut efter Mark Tuts udelukkelse af Mark Drina, men i fem minutter udslog han tabet af Tomáš Nouzas Tums straf. Kladno, der tabte i de to tidligere dueller i Prostějov, lykkedes denne gang i forlængelse. Klokken 62:07 besluttede han sin anden runde i Strnad.