Kan „Manchester“ gå imod statistikken?

Tallene fortæller os, at mindre end en tredjedel af klubberne kunne træde igennem til næste runde – ni ud af 29, efter et uafgjort i det første hjemmebamp i Champions League-playoffs. En anden ubehagelig for „borgernes“ statistikker – „Real“ gik ikke glip af i den nuværende turneringstrekning i hans felt. Sandt nok er det nødvendigt at foretage en reservation, at alle de rivaler, der virkelig er til de kølige hold, kunne tilskrives måske den PSG.

Returen af ​​Cristiano Ronaldo er en anden vigtig faktor, der simpelthen ikke kan ignoreres. Siden flyttet til Real Madrid i 2009 har portugiserne kun savnet syv af de 80 spil i Champions League. Uden den falder den vindende procent fra 71 til 43. I den nuværende træk blev han forfatteren af ​​bolden eller assisterer i 77 procent af Madrid mål scoring angreb: 20 ud af 26.

Statistikker siger, at byen har ringe chance for succes, men gør sådanne herrer virkelig opmærksom på det?

Vil „City“ vælge den samme lukkede stil i spillet?

At tolerere på defensiv er ikke den bedste ide for Manchester, men venter på en god mulighed for at forårsage en smashende indsprøjtning i en modangreb, men efter den første kamp ser det ikke længere så meningsløst ud. Ja, fire hits og kun en af ​​dem på målet er ikke det resultat, at holdets fans kan regne med, når modstanderen har den bedste spiller og du spiller hjemme. „City“ viste ikke mindre end disse tal i sæsonen. Fra straffesparket generelt blev der afvist et slag, som holdet ikke skete i fem år.

Når Ronaldo er kommet tilbage, synes ideen om at spille forsvaret, der har haft så mange problemer med dette aspekt i de seneste måneder, selvmord, men lad os være ærlige: at forsøge at kæmpe på et kollisionskursus i en sådan situation vil være endnu mere hensynsløs.