Jihlava Diviš: Baráž? Konkurrencen omfatter ord som respekt og respekt

„Vi opfatter naturligvis situationen ligesom dig. Det forbedrer os ikke godt for os, „indrømmer Jihlavsky-angriberen Richard Divis. „Men det er nogle gange i hockey. Og vi vil kæmpe til slutningen. “

23 år gamle forvard indrømmer, at den tidligere kamp i det nordlige del af Böhmen Dukla har fejlet. „Vi beklager, at forestillingen ikke opfyldte de standarder, vi kan gøre, og som vi kan demonstrere,“ forkaster Diviš. „Når vi ser lidt tilbage, har vi lavet en hel del solid præstation på det seneste.Så vi havde baren ret høj, og forventningerne var sådan, „indrømmer han.“ Men…“Vores modstander kunne have lidt vittighed, vi behøvede ikke have den dag og form, vi lige havde brug for,“ siger han. Søndagens nederlag 0: 2.

I de kommende to kampe har Jihlava fordelene ved et hjemmemiljø: i dag er det vært for Litvínov, Mladá Boleslav søndag. Og Dukla ved godt, at hun klarede sig godt for sine fans.

„Vi har altid set på endnu en kamp, ​​end vi ville have gjort dette,“ siger Diviš. „Vi skal kæmpe kampen og i sidste ende vil vi se, hvad det vil være nok til.“

Nu, under alle omstændigheder med et realistisk udseende, ser det ud til, at det ikke vil være nok for dig at deltage i Extraliga Dungeon. Og det er det, Dukla har forsøgt at undgå hele sæsonen.

„Det er vigtigt, at vi kan vende tilbage til de forestillinger, vi har prydet i løbet af sæsonen,“ Divishe ønsker. „Vi skal fortsætte med at forbedre.I hvert spil vi nødt til at vokse for at være bedre hockeyspillere. “

fader konkurrence vil så vise, om det rent faktisk lykkedes Dukla. „Når du nævner spærreild, helt sikkert hører til det ord som ærbødighed og respekt,“ indrømmer Jihlava angriberen.

„Den eneste måde at forberede sig til det, er en langsigtet god praksis, der betjener gode præstationer,“ tænker han. „I år fik vi mulighed for at spille højtbegavede modstandere for os, og de var meget god. Nu har vi til at hæve deres selvværd, forbedre deres færdigheder og håber, at ved udgangen af ​​sæsonen vil demonstrere præstation, der vil være nok for os til at spille top-flight næste sæson så godt, „ønsker.