Jag kan alltid trotsa ödet. Även med det stigma som bär Martin Fenin

Nästan sex år? Ja, så några missade tid sedan Martin Fenin senast spelade ganska fotboll. Bundesliga på den stora scenen, kunna hävda sig, att kämpa om titeln en av de bästa tjeckiska angriparna, där staten har nároďák. Det var då 23 eller 24 år. Och idag? I april firar trettio har etiketten bråkmakare och hans karriär sedan dess har bleknat blank.

Senaste repetition och förberedelse, han genomgick, och att inte lösa, som hölls i Brno Zbrojovka. Skadade axeln tvingade sig att komma till tränare Svatopluk Habancem och drog sig ur laget som detta kommer inte att hjälpa. Den första är behovet av att helt läka.

Och nu etiketten.Situationen är inställd så att även specifikt i detta fall är en helt enkel och begriplig resonemang, kommer det att finnas många som faktiskt kommer att leta efter andra orsaker.


Eller de inte ens titta, och producera det själv. Kort sagt, händer det att blir ansiktet av tvivel, förakt.

Han vet vad som hänt i hans liv bra och vad är dåligt. Visst exakt känner av när något behöver blåste och brände honom bråkmakare stigma som fortfarande inte kommer att låta honom. Inte försvara olika brott, bara jag hatar etiketter. Och om någon vet vad som skrivs här, det är Martin Fenin.

Jag ska ge ett exempel. Hur hittar man sådana som Daniel Landa?När han sjöng i Orlik rasistiska texter och nu när på nytt förklarade att (nordic-se.com) det har löst. I vilken utsträckning är en passande exempel på det är en annan.

Plötsligt i alla fall hittar du att när du är i fel našlápl liv, aldrig tvättas bort från dig. Kan du tänka om du själv var i en liknande situation?

Fenin inte ett helgon, det gör jag inte värt att förklara. Själv man sitter ner och säger att om hans karriär kunde vara bättre. Och om det är hans fel eller inte.

Men nu är det inte. Ändå var han inte ännu trettio. Även de senaste sex åren en hel del snaps, har fortfarande en chans att återvända till ligafotboll. När det misslyckas, kommer det dags att ta lager.Om ja, och han kommer att göra bra, svarar på sig själv och andra, varför har de senaste åren för att vara så grå.

Senaste Zbrojovka eftersom det inte kan vara långt borta. Men ganska respektabel sak är att deras egen etikett motstår och vill bevisa för andra som inte är lika marken, som många ser det.