Ivorian midtbanespiller Yaya Toure

Alkoholholdige drikkevarer har længe været fast etableret i vores liv. De er fyldt med vinduer i supermarkeder, butikker og bare boder i nærheden af ​​huset. Drikk en lille øl, eller et glas vin mindst en gang om ugen tillader næsten alle os. Nogle kan også lide at „forkæle“ stærkere drikkevarer og ofte i alvorlige mængder.

I det høje samfund og en verden, hvor folk har gode penge, er alkohol heller ikke fremmed. Fodbold er ingen undtagelse. Ofte på siderne i aviser og hjemmesider få information om hvordan nogen fra de berømte spillere spree, derefter kæmpede, eller ellers kom ind i en trafikulykke. Alvorlig fysisk og psykisk stress forårsager ofte spillerne at slappe af, og mange af dem gør det med alkohol.

Men ikke alle har en afhængighed og trang til alkohol. Der er mange anerkendte og berømte personligheder fra fodboldens verden, som helt har forladt brugen af ​​alkohol. Hvem er de Find nu ud af det.

Yaya Ture, 35 år gammel

Ivorian midtbanespiller Yaya Toure lavede et navn i verdens fodbold i Barcelona. I den catalanske Grande Touré tilbragte han tre sæsoner, vinder Champions League, to spanske mesterskaber og en spansk cup. Takket være tillidsfulde handlinger på banen og evnen til at lede holdet bag ham, har Tura været opmærksom på Manchester City, som i sommeren 2010 ikke havde været klog for at give catalanerne 30 millioner euro til en afrikansk kontrakt.

Toure tilbragte otte år i „bymændenes lejr“ og har også vundet ganske få trofæer (hvoraf der kun er tre titler fra Englands mester). Det kan virke som en sjov historie til nogen, da en dag efter en af ​​kampene i den engelske Premier League, gik arrangørerne på turne for at præsentere prisen til den bedste spiller i kampen. En ivorian blev præsenteret med en flaske champagne, som de blev bedt om straks at åbne for at fejre en lille glædelig begivenhed. Men Yaya nægtede: „Undskyld, men jeg drikker ikke alkohol. Jeg er muslim, „sagde Toure.