Irgl i repræsentationsfunktionen. Nice, men det er bare det første skridt, siger han

Mora vandt Irgla fra Trinity i januar i bytte for Roman Vlach. På Ocelars blev han offer for det fjerde angreb. Nu viste han, at han ikke ville sende det til det gamle jern, at det ville være bedre at evaluere denne udveksling indtil afspilningen, som er besluttet af de store ishockeyspillere. Hans øjeblikke kommer. Fire gange overskredet pilsner keeper frihed.

I den første tredjedel af svinget uventede skud, præcision sekund slutter tæt under den øvre stang til fantasifulde zadovce Knotek centrum. To gange gik Irgl til et særskilt raid. Og hver gang med succes.Den anden, da de blev fundet hullet mellem gólmanovými betoner var ved at vinde.

Svoboda kender fra Třince, plyndre det modnet først første eksekutor efter lang is resurfacing Deke i baghånd.

„Jeg spekulerede på, hvad jeg ville gøre med ham. Når den første jeg lagde mærke til, at jeg står, jeg forsøgte at baghånd, og det fungerede, „beskrev wing løssluppent trick. „Anden gang jeg så farten og har holdningen i stedet. Jeg affyrede mellem hans ben, „siger han direkt fra den sjette række sanktion skud.Olomouc træner Zdenek Venera nikkede: „Stor skydning dag Zbynek, og jeg ikke gør tit, jeg understregede individ“

Hanáci i basisdelen selv uden Irgl tabt i det vestlige Bøhmen og 00:10 0 6. Vellykket indrejse i kampen med præsidentens Kopholder dog verden andenplads fra Riga opskrives.

„Det er rart, men det er kun det første skridt. Serien er stadig lang. Vi skal gå videre, „tæmmet han Irgl begejstring. Haner og tålmodigt forsvarede hver gang, sensing en mulighed, gik videre. Og efter Irgles tricks led han to gange.

„Olomouc forsvarer den midterste bandet, havde vi et problem over ham gå.Og i offensivenområdet gjorde vi lidt for at holde pucken, „anerkendte en Škoda-træner Ladislav Čihák.

Mens indianerne skød Moro 30:19 trods de seks svækkede nederlag, herunder tre mod fem, var gæsterne glædeligt. „Vi holdt det, Conrad tog chancerne, og så lykkedes det os at gå i spidsen. Det var en psykisk oprør, „sagde Venera.

„Det er svært at spille imod et sådant hold. Pilsen er en klar favorit. Selvom det var øverst, men vi var meget gode til at forsvare situationen, „sagde Irgl. Deltagerne i de fem verdensmesterskaber scorede ikke i fire kampe før Zlín, men kvartfinalen startede med det fjerde ekstra-liga hat-trick.I play off premiere.

Vinderen af ​​basisdelen skal ryste af, den anden krig skal starte i Pilsen fredag ​​kl. 17.30. „Vi siger det bare,“ siger Jakub Kindl fra Plzeň. Men Irgla skal være mere forsigtig.