I håndboldrepræsentationen møder Mika sin svigerfar og mand

Og håndboldbrylluppet var en succes. Fire-dages fejringen blev forstærket af overraskelsen, da Mikes nygifte nød en privat rockorkoncert. ”Det mislykkedes. Derudover spillede Mňága og Žďorp bare for os, ”hun nød en lille fløj fra Uherské Hradiště. Efter at have rykket op med Strasbourg, fik Mika endnu en invitation til europamesterskabet. For femte gang bærer han landslagets toptrøje. ”Hver turnering har sin egen charme og specifikke atmosfære,” sagde Mika (31.). Landskabet i Brest, Frankrig, er stadig specielt for hende. Mika er tre år i lavere franske konkurrencer.Hun flyttede til Strasbourg fra Olomouc lige nu af sin mand Ondřej.

„Jeg havde et simpelt skift til Frankrig takket være Ondra, der har arbejdet her i et halvt år,“ sagde hun.

efter et års ophold forbedrede hun sin elendige engelsk. I modsætning til den nuværende repræsentative kollega Helena Ryšánková, blev hun hurtigt vant til karakteren af ​​håndbolds supermagten. Dette er en af ​​grundene til, at Mika planlægger at blive i EU i mindst et år. Dette til trods for hendes beslutning om hendes fremtid i Achenheim Truchtersheim i januar.

”Men nu har jeg et klart hoved.Vi ønsker bestemt at blive i Strasbourg i et år, Ondra har en kontrakt her, ”sagde en kandidatlærer.

tager sig af stemningen

I den tjekkiske trøje tænker han ikke på klubbens fremtid. I stedet tager hun sig af det gode humør i kabinen, cementerer holdet og deler oplevelsen med de unge spillere i udvalget af træner Basny. I år voksede Mikas rolle endnu mere i mangel af Michaela Hrbková og Petra Maňáková, som også deltog i off-board-sjovet.

”Det er sandt, at det er lidt sværere for mig uden dem. Men unge piger er smarte.Domča Zachová er en så stor vittighed, ”sagde Mika, der først spillede ved europæisk mesterskab i 2012.

Hvordan har hendes rolle i holdet ændret sig siden da? ”Jeg bliver mere erfaren og ældst. Jeg føler ikke nogen andre ændringer. Jeg tror, ​​coach er altid gennemtænkt, vi er gode med piger. ”

Mika vil ikke hvile fra familiemødet. Realiseringsteamet fungerer som assistent-svigerfar George, mand Ondrej igen tager sig af videoredigering. Men det er ikke i mødestedet i år. ”Min svigerfar er vant til hinanden. Det er ikke første gang, vi har været sammen, ”sagde Mika.

Onsdag møder den tjekkiske håndboldspiller en nøglekamp for at gå videre til kvartfinale-gruppen mod Tyskland.Blandt de tolv bedste turneringshold, Miku et al. send kun en sejr over Tyskland (fra kl. 18) og den efterfølgende tøven fra Rumænien med Norge. ”Vi kæmper for at blive så længe som muligt,” siger den smidige højre flanke.