Hvor meget vil Prostějov basketballspillere have anden plads? Det vil dukke op i Děčín

For nylig i hjemmekamp mod Usti nad Labem de mistede ørne 76:80, selvom modstandere i ligaen tilhører tiendeplads. „Især i den første halvdel, vi gik bare, vi ikke spille enten i forsvaret eller i angrebet. Det er derfor, vi fortjente at tabe, „ikke at vakle træner Prostejov Zbynek Choleva, hvis hold henrettet 28 point Usti Pavel Bosak. Hjem

Den samme spiller, mens Hanako for retten for deres nederlag, da han vendte i Decin tung trøje tre i sidste sekund af kampen.

„Bosak være kendt meget godt, så vi lod ham skyde. Det var fordi modstanderen er meget stærk under kurven. Der havde vi et stykke tid til at hjælpe ud og have det så retsforfølge dem, „bemærkede han Choleva.

nederlag for klubben kan fortryde to gange.Děčín har ingen strålende form i de sidste runder. Som et resultat kunne Prosthejov kalde krigerne i antallet af sejre. Men de brugte ikke chancen.

„Det lader næsten til, at vi ikke vil have andenpladsen,“ Jan Tomanec peger på ørernes pivot. „Det er det selvfølgelig ikke. Det er klart, at det andet sted er mere fordelagtigt i forhold til semifinalerne, og vi ønsker at bekæmpe det. “

Decin tabte de sidste tre spil. Med Kolin tabte han en 16-punkts bly, så faldt uventet i Brno og kom ikke til Nymburk.

Prostějov tabte igen sin kamp med Ouster efter underprestation. „Det var ikke forventet. Men det samme gælder for kampen om sidste års krigere.Det viser bare, at ingen er intet sikkert i forvejen, og konkurrencen er afbalanceret, „siger Choleva.

Alene af den grund vil have meget næste liga optrædener Hanako stor ladning. Resultatet fra Děčín kan fortælle dig meget. „Modstanderen i de sidste liga runder snublede et par gange og måske ikke i den bedste humør. Men vi spiller ikke engang vores spil. Det vil være åbent. Under alle omstændigheder vil det være kompromisløs kamp igen. Decin er den aggressive spillestil på grænsen foul berømte, „advarer Choleva.

Ud over den hjem efter třízápasové fravær forårsaget problemer med sit knæ returnering quarterback Tom Vyoral nøgle.