Hvor meget endte det? Efter kaoset deltog Brňany i en kamp med Zubřím-punktet

Duo voldgiftsmænd Letev-kanin endeligt afgjort formodninger: Kampen blev afsluttet 36:36. „Det var virkelig underligt, jeg har aldrig oplevet,“ siger 37letá support KP Brno Michal Dostalík. „Mens rystende hænder foran Zubřané hoppe af glæde, men da jeg gav hånd til den sidste af dem, han var allerede stiv og jeg lykønskede ham på en uafgjort,“ griner erfaren spiller.

Hvad der virkelig skete? Kæmpe cache hit forvirring udløste besøger Tomáše Veřmiřovského, der faldt med den endelige horn. Gæsterne Jucal gemme punkt. Begunstigede hjem, der kunne slette šestigólové underskud og i en anspændt slutspil nået til sejr, med dommere protesterede.

„The løbet af spillet vi endelig gerne et punkt, selvom jeg mener, der bør være de to sidste.Jeg har intet mere at sige, „sagde Zubri træner Jiří Kekrt. „En dommer sagde, at målet er gyldigt. Den anden sagde, at han ikke vidste, om han betalte.Han kaldte den delegerede og begyndte mela, „siger Brno pivot Dostalík, der bor i en post-match uro netop diskuteret med hjem træner. „Ganske Kekrt fløj der og havde en mærkelig tale, så vi lige har talt sammen,“ griner veteranen.

Den endelige lodtrækning sidst han og hans partnere lært af Kongens Pole til kabinen. „Efter badet, men jeg har hørt, at dommerne stadig diskuterer, og der var stadig ingen officiel rekord,“ siger Dostalík, der scorede fire gange mod Zubri.

Endelig hans handlinger tjent KP punkt gevinst. „Det i Zubri kan nogen,“ siger omdrejningspunkt. „Jeg kan ikke læse gutterne undtagen et par små ting.I anden halvdel vi havde gjort i forsvaret af flere fejl, som vi skal gøre næste gang for at fjerne, „sagde han træner KP Brno Andrej Titkov.

Bare fordi“ nevyladěným detaljer „af spillerne Kongens Pole blev den nye år ExtraLeague konger trækker . Af de fire givere i år endte i et forlig blot tre af deres spil. „To tidligere trækker derhjemme beklager, vi kæmpede i skyderiet,“ trist Dostalík. „Men det er også på grund af konkurrencemæssige balance.“

Mens efter en anspændt duel har den anden Zubri to omgange inden udgangen af ​​visse grundlæggende slutspillet, distriktet Brno borgere, det kan give i næste runde mod Litovli.