Hvem bliver mesteren af ​​fejl?

PSG og Manchester City i den første kamp spillede så det lignede det absurde teater end kvartfinalen i Champions League. Det ser ud til, at Zlatan Ibrahimovic ikke har scoret sådanne mål i lang tid som ved ”borgerne”. Men det var kun et kirsebær på en meget lækkende kage fra fejlene fra begge hold. Hvis et sådant show fortsætter i Manchester, vil vinderen af ​​dette par helt sikkert være den mest ønskede modstander for alle de andre semifinalister i turneringen.

Men det er sandsynligt, at fortsættelsen af ​​banketten stadig finder sted. Det brasilianske flint David Luis vil gå glip af det andet ben på grund af sorteringen af ​​sennepsplaster. Det vil være vidstrækkende for „borgere.“ Og det er meget nyttigt for dem. Gæst 2: 2 uafgjort i den første kamp, ​​så selv med et sådant spil generelt, aldrig en bonus. Derfor skal holdet til Manuel Pellegrini tilsyneladende i returkampen spille “i henhold til det brasilianske system” og på samme tid forsøge ikke at skade Zlatans omdømme og give ham sådanne mål.

4. Hvor mange sletninger har „indianere“?
Vidste du, at Atletico i de sidste fem kampe mod Barcelona havde fem sletninger? Men Diego Simeone ved det. Til returkampen mod klubben i blå granat er det helt rigtigt at spille på træningsordningerne, når en forsvarer, midtbanespiller eller angriber fjernes. Du bør også spørge Miguel Moya, hvordan man varmes op og træner, da Jan Oblak måske ikke afslutter kampen til slutningen. Og det er ikke indianerne selv. Menighederne i El Cholo har naturligvis et ry som leggere. Men dette er intet andet end et ry. Og i eksemplet og indtil den nylige kamp og i Champions League var det et af de mest skrøbelige hold, der havde et meget lille antal advarsler.