Hun kom med en rosenkrans på hendes hals. Kun Gud kunne hjælpe mig, sagde hun

DIREKT FRA MELBOURNE | Da hun gik til kampen for at vinde, tog hun et rosenkrans på hendes hals. Hun krydsede sig efter sværdbolten og kneelede på knæene og græd fladt. Hvad var en skuffelse for Karolína Plíšková beregnet til hendes sejrer Mirjana Lučičová-Baroniová at opfylde en drøm og køre væk mareridtene. Sidste gang hun var blandt de øverste fire i Grand Slam, var hun en sytten årig pige på Wimbledon Grass, der nu spiller halvdelene som en trediveog år gammel gift kvinde. Kampens finale tog 12: 1 for at score point, trak en rosenkrans ud af posen og hængte den på hendes hals. „I det øjeblik tænkte jeg kun, at Gud kunne hjælpe mig.Og jeg tror virkelig, jeg var stærk med rosenkransen på min hals, „sagde en kroatisk tennisspiller, som sagde, at hun var bange for at kunne afslutte kampen.

Hendes venstreben var bundet til hendes kælv og lår. „I sidste ende blev jeg såret som helvede. Jeg vidste ikke, om jeg kunne afslutte, „sagde Lučič, en af ​​de mest strålende tilfælde af mobning af børn i tennis.Hun og hendes mor og søskende måtte undslippe den voldelige far til USA under dramatiske omstændigheder. Hun levede i nød, hun havde ikke pengene til at rejse turneringer. „Alt jeg har gennemgået, gør ikke så meget ondt,“ sagde Lucic i eufori.

Den første og sidste pris gik også til Melbourne i 1998. Rennae Stubbs, en tidligere australsk tennisspiller med en mikrofon på banen. „Jeg tror ikke på det, det er vanvittigt. Jeg er i chok. Jeg drømte aldrig, jeg ville være her igen, „sagde Lučič med tårer.Tennisspilleren, der viste modig præstation med 42 vindere mod den tjekkiske favorit, var pludselig så skrøbelig og sårbar. „Han oplever sin drøm, hun fortjener på grund af, hvad hun har lidt,“ sagde David Kotyza, en Plíšková-træner. At en semifinal mod Serena Williams vil være hendes drøm, alle tvivler på det. Og Lučičová, der spillede i dobbelt i sine frie dage, er ikke håb, og hun gik til kvartfinalen. Hvis jeg kan klare en anden kamp? Kig på mine benben. Måske kan min mand lide det, men de er meget trætte…“