Hockey Juniors klarte ikke duellen med Slovakiet, MS begyndte at besejre

Et andet vanskeligt møde venter på tjekkere på lørdag, når klokken 12:30 CET vil kræve et komplet udvalg af Rusland.

De to hold trådte ind i spillet aktivt, og målvagterne måtte gøre på begge sider. Nøglepunktet for den første tredjedel og måske hele kampen kom i femte minut. I hjørnet af isbanen angreb Zack Malík den slovakiske Forvard og efter et øjeblik af overvejelse sendte han ham til knytnæve i fem minutter og sluttede under bruserne.

Slovakkerne kunne bruge magt i første øjeblik. Blå blev fyret af Mrazik og hjulet løb efter Dostál – 0: 1. Det tog ikke lang tid, og det tjekkiske hold capitulerede i en lang svækkelse igen. Fra den højre cirkel ramte Mrázik polen igen, og slovakkerne førte to mål. Tilbage i spillet returnerede Jakub Lauko holdleder de tjekkiske farver.Klejna fandt ham en lang pasning i offensiven blå og Chomutov angriber i udbruddet højre.

I den første periode var det spillerne i røde trøjer alle. Efter udløbet af svækkelse tjekkerne overtog forkert spiller skyde en bold Čajkoviče Džugan god brug. De fjerde slag påført afdelinger Peter Bruk Čajkovič. Demonstreret opmærksomhed på den krølle og slovakker steg med tre mål. Det var til at komme også, og han gik til bænken. Han blev erstattet af Daniel Dvorak.

Den anden periode var markant dårligere til ham. Chancerne var på begge sider, men som Vyletelka og skiftende Dvorak viste nogle solide sparer. Efter en fejl i blå linje for at tilføje et femte mål Džugan Slovakiet, men Dvorak hensigt ved afslutningen læse.På den anden side frigjorde Cleopatra klogt og ramte kun stokken. Der blev reduceret til Plášek, da forsøget på Zábranský fra blåt var fantastisk. Tjekkernes glæde varede ikke længe. Efter en hurtig kontraangreb ramte det slovakiske valg også, da Okuliara-målet måtte bekræftes af hoveddommeren på grund af det offensive mål.

I den tredje periode havde Tjekkiet flere muligheder for i det mindste at gøre kampen endnu værre. Igen var han en god outfit og flere gange et måldesign. Jeník var i stand til at besejre forsvarerne, men kun med et skud. Ligeledes Gajars. I power-spillet var pucken mellem cirklerne, og sejlet reddede baren.Det var heller ikke Plášek, der formåede at flytte den slovakiske målmand. Tjekkierne måtte lave et stort tab i begyndelsen af ​​turneringen.

„Problemet var den første tredjedel, hvor vi gik dårligt og tabte 1: 4. Vi var ret nervøse, tværtimod havde slovakkerne allerede en kamp bagved, og det faldt tidligere ud af dem. Men det er ingen undskyldning, „sagde træner David Bruk.