Hejna startede sæsonen med sjette plads på Diamond Championships i Eugene

Hejnová, som var de eneste europæere til at starte sin første løb i sæsonen torsdag barrierer begyndte forsigtigt. Kører på det sjette spor, så de stærkeste rivaler var bagud. I sidste ende forsøgte hun at angribe, men undlod at bevæge sig fremad og færdig sjette.

Hjem Stretch omvendt udmærket Publication, April vinderen Russell Commonwealth Games, som overgik på tavlen og olympiske mester Dalilah Muhammad i USA (54,09). Den tredje endte med en anden amerikansk Georganne Molineová (54,33).

En anden sejr osmistovce scorede suveræn vinder af denne disciplin Caster Semenya. Tilpasset flyttede en sæson-høj 1:. 55.92

Tværtimod som i Doha famlede stjerne tyčkařského sektor Katerina Stefanídiová fra Grækenland.Olympiske mester og regerende verdensmester var den eneste vellykkede forsøg på 460 centimeter og var syvende. Han vandt OL-guldvinder fra London Jenn Suhr, der mere end realiseret 485 cm seksten-årige rekord møde amerikanske landsmand Stacy Dragila. Det samme præstation var også toogtyve newzealænderen Eliza McCartney, der tjente en personlig bedste andenplads.

I stil kørte torsdag sin første sæson, den olympiske mester Shaunae Miller-Uibová fra Bahamas.Den olympiske mester Rio trygt vundet 49,52 sekunder, og den tid til hovedet fløj tabeller i år

.

tyske javelin throwers fortsatte med at dominere, var fjerde Vadlejch

dominans tyske spydkaster i den atletiske sæson fortsætter fredag ​​optakt til hovedprogrammet besatte hele podiet. Tjekkisk vice-verdensmester James Vadlejch færdig fjerde udførelse af 85,40 meter.

Til en anden tjekkisk repræsentant Petr Frydrych klarede sig. Og på grund af helbredsproblemer eller nepřehodil 70 meter og lukket otte-medlem startende felt (69,67).

podiet var ligesom på det foregående møde i Doha diamant rent tyske besættelse.Igen vandt olympisk mester Thomas Röhler, denne gang i et møde rekord 89.88 meter.

Vadlejch oversøisk ikke gentage ydeevne af anlægget i Rehlingen, som i sidste uge viste næstlængste smide karriere. Selv hvis han kastede mere end en meter mindre end tre uger siden i Doha, den top-rangerede i dette års Diamond League. Sammenlignet Doha er flyttet ét sted, fordi denne gang slog en talentfuld indisk Níradže Copr.

„Jeg kom til stadion sent og havde lidt tid til at varme op. Det var ikke varmt, men ellers gik det. Fra den måde gik alt, synes det ikke så slemt, men jeg er ikke tilfreds, „sagde Vadlejch Top Atletik på nettet.

De tyske repræsentanter og Diamond League igen var ikke nok.Denne gang, selvom de modstod devadesátimetrová grænser endnu bekræftet deres dominans. Röhler af mere end fem meter to år forbedret den gamle rekord på møde kenyanske Julius Yega og ca. 54 cm besejrede verdensmesteren Johannes Vetter (89,34). Den tredje var igen Andreas Hofmann (86,45). „En anden stor dag tyske spyd,“ lebedil at twitter Röhler

I en anden interessant duel fredag ​​předprogramu -. Stangspring – vandt hjemme Sam Kendricks, som var den eneste sprang 581 centimeter. Fransk fænomen Renaud Lavillenie var til femte (556).