Gamle mand og hockey. Chara talte om sin opskrift på succes og lang levetid

„Nøglen til denne ene er passion for sporten,“ sagde den 41-årige forsvarsspiller, der i denne sæson overgik 1400 spillet i NHL. I slutspillet har han til sin kredit allerede 151 og jeg nejvytěžovanějších stadig en af ​​de fyre i Boston. I serie med Toronto hidtil brugt på isen i hver duel gennemsnit på næsten 22 minutter.

„Og jeg vil bestemt ikke forberede sig på nogen ende. Ikke engang med fremtiden. Jeg ved, at jeg har meget tid tilbage på højeste niveau, men jeg ønsker stadig at lære nye ting, som jeg finder interessante. Spil hockey er mit liv, jeg elsker dette spil mere end noget andet, „tilstod han Chara, som for nylig forlænget kontrakt i Boston.

Hans ærlig tilgang er beundringsværdigt, på den anden side, men på ingen måde overraskende.Tross alt brød Chara gennem denne funktion, selv om han var temmelig eksotisk på grund af hans højde i hockey scenen. Bare ønsker at lære og ikke blive på plads holder det på højeste niveau selv nu.

Forresten nysgerrighed og ønsket om at kende ham ikke kun i hockey, men også i hverdagen. For eksempel valgte han udover engelsk, udover engelsk, også at lære russisk og lidt svensk.

Tidligere klatrede han til Kilimanjaro. Da han er en lidenskabelig cyklist, forsøgte han at forlade en runde af Tour de France. Og han har for nylig besluttet at skifte mad. Han selv siger: „Jeg lærte at det aldrig er for sent at ændre. Vi har enorm magt – valgfrihed. „Chara ønsker altid at krydse sin egen skygge.Der ville ikke være meget beviser, men man taler for sig selv: at holde sig i NHL, han tøvede ikke med at ændre den tilgang og i praksis skøjteløb på grund af accelererende NHL begyndte at have anti-aggressiv unge mænd i problemer

„Jeg holdt tilslutte væk på. det. Jeg har prøvet andre metoder, teknikker og ting, der kan gavne. Men selv her, pointen er stadig min stærke passion for hockey, „siger manden, hvis serie med Toronto motiverer en personlig grund: i fortiden havde mod ham et par gange han fejler

.“ Især på et tidspunkt når jeg stadig spillede for Ottawa og stod han mod Mats Sundin. Det var meget vanskeligt og næsten umuligt at modstå, „husker han. Dette år vil dog nok være tilfældet.Hans Boston fører i en 3: 1 serie af kampe og kan beslutte nu i hjemmet.