Fra Tour ledte han til skoven, et år på vejen. Jeg er i marken, siger Cink

Det var raket adgang til dronningen af ​​cykling. Mere raket end mange forventede. „Opfyld min drøm,“ smilede Cink når det glade budskab lært.

Så i det syttende etape rider den mytiske Galibier flugt med Alberto Contador, Primoz Roglic eller Thomas Voeckler og virkelig følte sig som en drøm .

I en drøm, der hurtigt forsvandt.Nu procyclingstats.com websted, der samler resultaterne af alle road cyklister, hænger et citat: „Den pensionering af 31 .prosince 2017.“

I pensionering vej, skal det tilføjes

Cink havde syvogtyve er i øjeblikket i New Town i Moravia forbereder sig på søndagens VM mountainbike.

Vejen, som et år forhekset fans ikke kun tjekkiske og udenlandske kommentatorer, men også ledere af deres stalde, gav endelige farvel. Og foran ham, mens leder Brent Copeland sidste efterår satte udkastet forbedret to-årig kontrakt.

„Jeg nægtede,“ sagde han den tjekkiske biker.

En passion for mountainbike er simpelthen for stærk.

„Jeg hører bare til terrænet. Vejen er smuk, men det er ikke for mig.Cykler jeg begyndte at gå glip af, så jeg VM på tv og tænkte: ‚Damn, hvorfor der ikke er der.‘ Fra midten af ​​sæsonen, jeg tænkte på tilbagevenden og under Tour absolut modnet mig. Jeg vidste, at mountainbikes er mere til mig, „sagde han i oktober sidste år, da han annoncerede i Prag, overførsel til et spansk hold Primaflor Mondraker.

Han var altid førende i sin natur. Mellem de treogtyvende blev han verdensmester, tog han bronze i det voksne mesterskab.Blandt vejkørere er vejen til lederskab meget mere kompliceret. „Og Ondra har større sandsynlighed for at vinde og vinde,“ siger coach Viktor Zapletal.

Det er langt fra den dejlige og vindende følelse. >

Ved at savne året mellem cyklister, mistede han vigtige punkter i stigen, og dermed også startpositionen i starten af ​​løbet. Nu er den enogtyvende Cink nødt til at bevæge sig langsomt fremad.

I sidste weekend fik han det ikke i Albstadt. I anden runde faldt han og ubehageligt bankede sin venstre fod.

„Han gør stadig ondt,“ siger han fra højlandet. „I mandag var jeg på cyklen til træning og om aftenen greb min ankel mig. Lægen fortalte mig, at det kunne skade mere end en brud, så jeg må regne med det.Måske adrenalin er overvældende i weekenden, og publikum kører mig til et godt resultat, „siger hun.

Det vil vise sig søndag.