Først og fremmest vil jeg blive husket som en uselvisk person

„Først og fremmest vil jeg blive husket som en uselvisk person, der prøvede og generede, så andre kunne dele berømmelse og som skabte en familie af mennesker, der stolt kan hæve deres hoveder og sige:“ Vi er Liverpool „.“

En dag efter at have set en talentfuld sytten år gammel dreng, sagde Shankly, at han var meget god, men også for vred for at spille fodbold. Han har brug for at få kød. Og træneren begyndte at fodre spilleren med steaks, konstant, fordi Joe Louis (Shankleys favoritboxer) spiste steaks. Sammen gik de til en stor slagtesgade, købte kød og spiste steaks hver dag.

Efter seks måneder kaldte Shankly denne spiller og sagde, at han allerede ser bedre ud, stakkene er gode for ham. Så, da denne spiller skulle spille brylluppet, kom han op og fortalte træneren nyhederne. Fodboldspiller argumenterede for at han var forpligtet til at gifte sig, fordi hans kæreste blev gravid. Bill opfordrede sine assistenter og sagde: „Se, vi har skabt et monster!“ Minder om Ian St. John.

Alle, som kendte ham, hævder at han var en uigennemtrængelig og ufleksibel person. Politikerne forandrede sig, andre embedsmænd sad i deres kontorer, og Bill var altid i fodbold.

Bill Shankly afsluttede sin karriere fodboldspiller i 35 år. Et par måneder før havde han gennemført et kursus af fysioterapeut og massør. Så begyndte jeg at se gennem aviserne til fodbold ledige stillinger. Preston Nord End-klubben, hvor Shanks sluttede sin karriere, viste det tydeligt, at han ikke længere tæller på Scot. En frustreret spiller, der gav klubben næsten 16 år gammel, gav sin t-shirt til manager Billy Scott med ordene: „Lad hende nu løbe.“

I januar 1949 modtog Bill et tilbud fra Carlisle, hvor Shanks begyndte sin fodboldkarriere. På trods af udnævnelsen af ​​sin hovedtræner, lod „Preston“ om en måned ikke veteranen. Som et resultat hængte Shankly officielt „på skoene på en søm“ den 13. marts 1949 og begyndte at coaching.

I den første kamp vandt Shanks Cumberland Cup med holdet. Han accepterede ikke nederlag.